Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV

Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV

31 Січня 2017
1100
31 Січня 2017
16:53

Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV

1100
Власники телевізорів із функцією Smart TV відтепер можуть дивитися улюблений телеканал у зручному для себе форматі. Додаток доступний на платформах Samsung, LG і Philips.
Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV
Телеканал "112 Україна" з'явився на Smart TV

Додаток "112 Україна" – це альтернативний спосіб прийому телеканалу. Відтепер незалежно від програмної політики кабельних операторів, наявності супутникової тарілки чи антени, глядачі зможуть дивитися "112 Україна". Для цього їм потрібен тільки доступ до інтернету та телевізор із функцією Smart TV. Також є можливість самостійно вибирати, що і коли дивитися.

Додаток "112 Україна" для "розумних" телевізорів відрізняється швидкістю і зручною навігацією, є в російській та українській версіях.

Він забезпечує глядачам доступ до величезної кількості контенту телеканалу. Передусім, це нагода дивитися прямий ефір каналу. А завдяки синхронізації зі 112.ua можна обирати з відеоматеріалів, що оперативно викладаються на сайт і також швидко оновлюються в додатку.

Зокрема, серед рубрик – "Популярне відео" за темами "Політика", "Економіка", "Суспільство". У рубриці "Програми" доступний архів випусків усіх програм телеканалу. А в "112 Очевидець" можна переглядати відеоматеріали з однойменного мобільного додатка, надіслані очевидцями просто з місця подій.

Зазначимо, що додаток "112 Україна" для Smart TV також передбачає зручну опцію "Екран в екрані", яка допомагає шукати відео та одночасно переглядати щось з раніше обраного. А пошук за головним словом надає змогу обирати з усіх відеоматеріалів додатку.

Телеканал піклується про комфорт свого глядача. Для нього важливо бути доступним на всіх ресурсах, і додаток для Smart TV – ще один крок "112 Україна" в цьому напрямку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "112 Україна"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1100
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду