До 13 лютого - прийом заявок на конкурс анімаційних фільмів на тему «Медіаграмотність»

11 Січня 2017
841
11 Січня 2017
13:37

До 13 лютого - прийом заявок на конкурс анімаційних фільмів на тему «Медіаграмотність»

841
Фестиваль «Кіномедіа» оголошує прийом заявок на конкурс анімаційних фільмів. Головною темою конкурсу є «Медіаграмотність».
До 13 лютого -  прийом заявок на конкурс анімаційних фільмів на тему «Медіаграмотність»

Медіаграмотність - це здатність критично аналізувати інформацію із мас-медіа, самостійно приймати рішення щодо правдивості інформаційних повідомлень, раціонально використовувати час в онлайні.

Переходь за посиланням https://goo.gl/tounHl, реєструйся, обирай тему, створюй власне анімаційне кіно та вигравай графічний планшет!

Головні вимоги конкурсу:

  1. Відповідність обраній тематиці;
  2. Будь-який стиль анімації;
  3. Тривалість до 3 хв..

Подавати заявки можуть усі бажаючі, незалежно від віку та досвіду.  

Прийом робіт триває до 13 лютого 2016 року. 

Заповнити заявку можна за посиланням: https://goo.gl/tounHl

 «Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль, покликаний висвітлювати принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. Вперше фестиваль відбувся у 2010 році, відтоді проводиться щорічно.

Мета фестивалю – підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об’єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та пропаганди. Ціль кінофестивалю – розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні.

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників.  Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED).  Інформаційні  партнери фестивалю: ГУРТ, Film.UA, «CinemaHall», «Експеримент», «Режисер.Орг», Детектор медіа, uFest.in.ua, «ФРІ», СUT Insight, Today.kiev.ua, «НСКУ», Газета «Постфактум», журнал «Palindrome», «I coworking hub», Dream Kyiv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба фестивалю «Кіномедіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду