«Україна» запустила зимові промо-ролики

23 Грудня 2016
985
23 Грудня 2016
13:44

«Україна» запустила зимові промо-ролики

985
В ефірі телеканалу «Україна» стартувала нова серія зимових промо-роликів зі слоганам «Завжди більше, ніж чекаєш», героями яких стали ведучі й улюблені актори.
«Україна» запустила зимові промо-ролики

Зима – казкова та чарівна пора року, томуаби створити телеглядачам особливий новорічний настрій, канал запускає нову ефірну промо-кампанію, яка складається з 7 відеороликів.

«Наші новорічні промо-ролики наповнені незвичайними і казковими подіями, дивовижними предметами, яскравими кольорами і фарбами. У чарівній країні, яку ми створили і куди відправили наших героїв, можливі будь-які чудеса, - коментує директор департаменту просування бренду і продуктів каналу Тетяна Свєтлова. - Наша головна мета - підняти настрій і подарувати українцям найтепліші емоції. Ми хочемо надихнути наших глядачів на добрі справи і подарувати їм віру в казку і диво».

За сюжетом роликів учасники опиняються у фантастичній засніженій країні, де все прекрасно: кришталево-чисті вода і повітря, вражаючі, несхожі один на одного пейзажі. Простір і час тут зображені у вигляді геометричних фігур і знаків: квадратів, кіл, прямокутників. У палаці можна милуватися крижаними неосяжними скульптурами, а гріючись біля каміну, спостерігати північне сяйво. Герої роликів пересувають крижані шахи, грають на фортепіано і гігантському саксофоні, якітакож повністю зроблені з льоду, катаються на ковзанах, розглядають об'ємні картини та навіть опиняються всередині них.

Героями зимових промо-роликів стали обличчя каналу: Олег Панюта («События недели»), Анна Панова, Олена Кот, Марина Кухар, Віталій Школьний («События»), Ольга Грицик, Максим Сікора («События дня»), Світлана Катренко, Микола Матросов, Володимир Остапчук, Сергій Зенін («Ранок з Україною»), Олексій Суханов («Говорить Україна»), Андрій Дебрін («Реальна містика»), Альона Вінницька та ОлександрСкічко(«Зірковий шлях»), Лариса Пономаренко та Олексій Зорін («Агенти справедливості»).

Концепція промо-кампанії була розроблена креативною командою телеканалу "Україна" під керівництвом арт-директора Ірини Євстіфеєвої та креативного директора Романа Шоми, директора департаменту просування бренду і продуктів каналу "Україна" Тетяни Свєтлової, виконавчого продюсера Дар'ї Голубкової та лінійного продюсера Олени Шарової.

Ідея роликів була реалізована продакшн-студією «Світлофор Фільм» під керівництвом виконавчого продюсера Ольги Бови. Режисером проекту став Олексій Москаленко. Оператор - Володимир Іванов. Реквізити і костюми були виготовлені творчою майстернею Лесі Патоки. Пост-продакшн - MentalDrive.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду