Телеканал ZIK підготував особливі свята для своїх глядачів

23 Грудня 2016
837
23 Грудня 2016
11:17

Телеканал ZIK підготував особливі свята для своїх глядачів

837
Напередодні Нового року в ефірі телеканалу ZIK з'являться атмосферні міжпрограмні заставки. У кадрі – топові ведучі, котрі говорять побажання глядачам, пов'язані з проектом, в якому працюють.
Телеканал ZIK підготував особливі свята для своїх глядачів

Зокрема Інна Москвіна, ведуча інформаційно-аналітичної підсумкової програми «Перші про головне. Деталі» на ZIKу, бажатиме пильніше придивлятися до дрібниць, які роблять наше життя неймовірним. А ведучий щоденного інформаційного випуску «Перші про головне. Вечір» Володимир Андрієвський зичить тільки хороших новин кожного вечора.

Знімальний процес святкового промо відбувався в середині грудня в студії телеканалу ZІК в столичному Жовтневому палаці.

«Ми хотіли показати наш новинний майданчик, який є не тільки випусковою платформою, а й інтерактивним вікном в життя телеглядачів. Наші ж ведучі – не просто медійні обличчя, які існують лише в кадрі, а звичайні живі люди», – розповідає про концепцію режисер проекту Роман Дерига.

У переддень Різва до глядачів з екранів телевізорів завітають із справжньою різдвяною зіркою і ZIKівці-колядники в унікальному народному вбранні – ведучий ток-шоу «Почути Україну» Юрій Кулініч та ведучі токінгів «Перші про головне. Коментарі» Лейла Мамедова, Віталій Дячук, Христина Шкудор.

«Комплекси одягу, в яких знімаються наші колядники, – автентичні костюми з українських стрічок «Гайдамаки» та «Тіні забутих предків». Цим запаскам, окрійкам, вишиванкам, свиткам, хусткам, кожухам, шапкам із Кіностудії імені Олександра Довженка – півсотня років», – акцентує стиль-мейкер телеканалу ZIK Надія Кудрявцева.

Тож не пропустіть колоритний початок 2017 року на ZIKу!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ZIKу
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
837
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду