Вікторія Бурдукова стала членом Експертної ради Української Телевізійної Академії

Вікторія Бурдукова стала членом Експертної ради Української Телевізійної Академії

11 Листопада 2016
1071
11 Листопада 2016
18:35

Вікторія Бурдукова стала членом Експертної ради Української Телевізійної Академії

1071
Керівник Першого творчого об'єднання Нового каналу (створює проекти «Ревізор», «Пристрасті по Ревізору») Вікторія Бурдукова приєдналася до Експертної ради Української Телевізійної Академії, яка також є керуючим органом премії «Телетріумф»
Вікторія Бурдукова стала членом Експертної ради Української Телевізійної Академії
Вікторія Бурдукова стала членом Експертної ради Української Телевізійної Академії

Вікторія Бурдукова: «Завдання, які я бачу в роботі над галузевою премією, полягають у тому, щоб зміцнити репутацію "Телетріумфу", як безумовно авторитетної системи нагородження кращих. Формат премії постійно, разом з розвитком індустрії, оновлюється, адже українське телебачення проходить різні етапи зростання, і номінації, їх формулювання і інші нюанси, повинні змінюватися щороку. Цікавим напрямком роботи може стати і створення УТА нових проектів, спрямованих на популяризацію та підвищення престижу галузі серед молоді».

Вікторія Бурдукова працює на телебаченні 20 років. Починала кар'єру на «ТВ Табачук» і «Народному телебаченні України». У 1998 році прийшла в комерційний відділ Нового каналу, потім очолила його, ставши комерційним директором. Починаючи з 2005 року, Вікторія Бурдукова входила в Творчу раду Нового каналу. У 2011 році Творчою радою було прийнято рішення про створення одного з найбільш революційних і успішних проектів українського телебачення - «Ревізор». Вікторія Бурдукова очолила розробку і виробництво «Ревізора». У 2012 році «Ревізор» отримав премію «Телетріумф». У 2013 році Вікторія увійшла в робочу групу, якою було створено один з перших українських телеформатів, проданих за кордон (на основі «Ревізора»). У 2013 році «Ревізор» був номінований на «Телетріумф» в категоріях «Найкраща інформаційно-розважальна програма» і «Краща ведуча розважальних програм» і став переможцем премії «Фаворит телепреси». 1 січня 2013, коли Новий канал ввів систему творчих об'єднань, Вікторія очолила один з них. На посаді керівника Першого творчого об'єднання Нового каналу працює і понині. Творчим об'єднанням Вікторії Бурдукової був розроблений формат ще одного оригінального проекту Нового каналу «Пристрасті по Ревізору». У 2015 році цей формат також був проданий за кордон. У 2015 році ведучий проекту «Страсті по Ревізора» Сергій Притула був номінований на премію «Телетріумф» у номінації «Кращий ведучий ток-шоу».

Вікторія Бурдукова стала 15-м членом Експертної ради УТА і єдиним, після відходу Валентина Коваля, представником телегрупи StarLightMedia.

Нагадаємо, що Валентин Коваль в жовтні був призначений членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, тому був змушений покинути позицію директора телеканалів М1 і М2, і, відповідно, Експертну раду Української Телевізійної Академії.

На фото - Вікторія Бурдукова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба StarLightMedia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду