Стартував конкурс журналістських робіт «Ін’єкція словом»

7 Листопада 2016
1982
7 Листопада 2016
17:37

Стартував конкурс журналістських робіт «Ін’єкція словом»

1982
7 листопада стартував конкурс журналістських робіт на найкраще висвітлення теми реформування охорони здоров’я та доступу до лікування «Ін’єкція словом». До участі в конкурсі запрошуються представники центральних та регіональних медіа (телебачення, радіо, преса та інтернет).
Стартував конкурс журналістських робіт «Ін’єкція словом»

Конкурсні роботи прийматимуться до 7 грудня 2016 року.  На переможців очікують цінні призи та креативні подарунки.

Конкурс організовує БФ «Пацієнти України» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) (у рамках проекту «(Без)коштовна медицина») та Громадської організації «Інтерньюз-Україна», медіа партнер – інтернет-портал «Детектор медіа».

«Працюючи для пацієнтів уже більше 5-ти років, нашому фонду вдалося дуже багато чого зробити. Це і перша програма по гепатиту, і на декілька мільярдів збільшене державне фінансування на ліки, і зруйнування корупційних схем в державних медичних тендерах завдяки залученню міжнародних організацій. За все це ми боремося щодня, звертаємося до влади, ведемо переговори. Але найголовніша наша зброя - це ЗМІ. Якщо б не було журналістів, які всі ці роки допомагали нам достукатися до влади, нам би мало що вдалося»,сказала Ольга Стефанишина, виконавчий директор БФ «Пацієнти України».

На конкурс приймаються окремі матеріали, що вийшли у всіх видах ЗМІ (із 01.01.2016 по 06.12.2016 включно) та присвячені актуальним питанням доступу пацієнтів до ліків. Приймаються виключно роботи, які мають авторський (творчий) характер - репортажі, інтерв’ю, журналістські розслідування, аналітичні статті, телесюжети, телепередачі, відеорепортажі, радіопередачі, авторські колонки, блоги тощо (перелік жанрів не є вичерпним). Заявка може представляти індивідуальну роботу або бути представленою від колективу авторів. Від одного ЗМІ та автора може бути представлена необмежена кількість робіт.

Переможці визначатимуться у номінаціях:

-Кращий відеоматеріал (ТВ): формат журналістського розслідування.

-Кращий матеріал у друкованому виданні.

-Кращий матеріал в онлайн-ЗМІ.

-Кращий продукт радіомовлення.

-Кращий матеріал у регіональному ЗМІ: ТВ або радіо.

-Кращий матеріал у регіональному ЗМІ: матеріали друкованих та онлайн ЗМІ.

-Антиномінація – «Гірчичник» («Інфекція словом»).

-Кращий відеоматеріал (ТВ) — формат репортажу .

Для «тих, хто пише врозріз із совістю» (погоджується на замовні публікації від фармацевтичної мафії і допомагає в просуванні антилюдських законів), організатори підготували спеціальну номінацію «Гірчичник» (або «Інфекція словом») – як попередження про видалення з поля (як у футболі) за порушення правил і як заклик – припинити «заражати» суспільство неправдивою інформацією.

Конкурсні роботи оцінюватиме журі, до складу якого увійшлиОльга Стефанишина, виконавчий директор БФ «Пацієнти України», голова журі;  Олександра Устинова, член правління ГО «Центр протидії корупції»; Андрій Кулаков, директор з програмної діяльності «Інтерньюз-Україна»;  Світлана Остапа, спеціальний парламентський кореспондент, заступник шеф-редактора інтернет-порталу «Детектор медіа»; Ірина Соломко, керівник комунікаційного напрямку Реанімаційний Пакет Реформ (РПР).

Більше інформації про конкурс можна знайти на офіційній сторінці в Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду