До 7 червня 2017 року – прийом робіт на конкурс «Репортери надії в Україні»

29 Жовтня 2016
1828
29 Жовтня 2016
12:07

До 7 червня 2017 року – прийом робіт на конкурс «Репортери надії в Україні»

1828
Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету (УКУ) за підтримки французької асоціації «Репортери надії» оголосив конкурс журналістських матеріалів «Репортери надії в Україні».
До 7 червня 2017 року – прийом робіт на конкурс «Репортери надії в Україні»

«Якщо своєю щоденною працею Ви сприяєте змінам на краще, цей конкурс саме для Вас! Якщо у журналістських матеріалах Ви пишете і говорите про нові довготривалі ініціативи, описуєте технології і запроваджуєте якісні системні зміни у суспільстві, - і цим даєте приклад іншим для застосування їх на практиці у наших складних умовах», - анонсують організатори конкурсу.

Це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень», тобто не лише розкриває проблеми сучасного суспільства, а й показує шляхи їх вирішення та спонукає людей до дій.

Для участі в конкурсі треба заповнити анкету та надіслати матеріали, що містять вирішення актуальних проблем сучасного суспільства у сфері економіки, релігії, культури та соціальних питань. Творчі доробки на Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» треба надсилати на електронну скриньку reporternadii@gmail.com або на адресу:  Інститут екуменічних студій, Український Католицький Університет: 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17.

Матеріали, подані на конкурс, мають бути опубліковані, озвучені, показані у будь-яких українських засобах масової інформації (українською або російською мовою), а також розміщені в електронних ЗМІ з 8 червня 2016 року до 7 червня 2017 року.

На конкурс подаються:

-  оригінали газетних або журнальних публікацій (або ксерокопії газетних і журнальних шпальт), видрукувані копії матеріалів електронних ЗМІ із обов’язковим зазначенням гіперпосилання, копія аудіо- чи відеоматеріалів на компакт-диску з ефірною довідкою;   

- анкета учасника конкурсу, належним чином заповнена та підписана (бланк анкети розміщений за посиланням);

- не повні досьє учасника конкурсу не зможуть брати участь у конкурсі.

Матеріал, який подається в електронному вигляді, повинен бути у наступних форматах:

- друковані матеріали — у відсканованому вигляді в форматі .jpeg,

- матеріали, розміщені на інформаційних Інтернет-ресурсах — у текстовому форматі .doc із зазначенням гіперпосилання. Пересилати такі матеріали електронною поштою у вкладеному файлі.

На конкурс приймаються матеріали обсягом: 

- відеоматеріали - до 60 хв.

- аудіоматеріали - до 30 хв.   

- друковані матеріали та матеріали електронних ЗМІ -  не більше 20 тис. знаків. 

Кількість матеріалів, поданих одним автором – не більше п`яти.

Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство», «Економіка», «Культура», «Релігія».

Матеріали на конкурс приймаються впродовж року до 7 червня 2017 року включно.

Нагородження переможців відбудеться одразу після їх оголошення членами журі у жовтні 2017 року (дату буде уточнено). Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 3000 грн. та відзнаки учасників конкурсу. Автори двох наступних місць – призи від спонсорів і дипломи учасників конкурсу. Фіналісти отримають дипломи учасників конкурсу.

Матеріали з поміткою «На конкурс» та анкету (можна завантажити тут) треба надсилати на адресу Інституту екуменічних студій Українського Католицького Університету: 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17, або на електронну скриньку reporternadii@gmail.com

Детальна інформація про конкурс: www.ecumenicalstudies.org.ua/novini-konkursu/iv-vseukrajinskii-konkurs/umovi-konkursu

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду