20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»

20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»

8 Вересня 2016
1301
8 Вересня 2016
14:13

20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»

1301
20 вересня в рамках Kiev Media Week 2016 відбудеться практична конференція, присвячена темі брендованого контенту «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України». Наразі відкрита безкоштовна реєстрація на захід.
20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»
20 вересня – конференція «Сторітеллінг і брендований контент: актуальні світові тренди в рекламі і реалії України»

За оцінками експертів, сегмент брендованого контенту є найбільш швидкозростаючим на українському медійному ринку. У 2016 році темпи його зростання становили близько 80%, що майже в три рази швидше темпів зростання медійного ринку в цілому.

Ключова мета практичної конференції «Сторітеллінг і брендований контент» - показати, як зробити рекламу невід'ємною частиною цікавого споживачеві контенту. В своїх виступах спікери конференції зосередяться на принципові відмінності між продакт-плейсментом, де бренд - абсолютно необов'язковий елемент оповіді, і актуальними світовими трендами - сторітеллінгу, нативній рекламі - де він органічно вплітається в історію.

Спікери конференції - практики ринку, зацікавлені в розвитку індустрії та наближення її до світових стандартів .

Андрій Партика, генеральний директор StarLight Sales: «У зв'язку із забороною російського контенту в українському телеефірі, пропорції на ринку плейсменту значно змінилися. Виробництво відеоконтенту в Україні активно зростає. Інтерфейс продакшнів став більш дружнім для рекламодавців. Багато брендів в Україні тільки починають придивлятися до цих можливостей. Але вже є і дуже вдалі кейси. На мій погляд, різноманітні прояви брендів у фільмах і серіалах - це наступний етап розвитку українського ринку плейсменту».

Денис Сторожук, керуючий директор комунікаційного агентства Zenith Ukraine: «Останні дослідження на тему маркетингової ефективності підтверджують, що емоційний зв'язок зі споживачем важливіша, ніж просте задоволення його потреб. Рекламодавці перейшли в активну фазу пошуків маркетингових інструментів, що дозволяють будувати і керувати емоційним коннектом зі своєю аудиторією. Як цього досягти за допомогою інтегрованих бренд-тематичних рішень на реальних прикладах і буде темою моєї презентації».

Оксана Стехіна, директор з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine: «Продакт-плейсмент і інші рекламні інтеграції, відмінні від прямого розміщення, часто лякають рекламодавців складністю їх реалізації. Я постараюся розвінчати цей міф і показати, що такі проекти можуть бути не тільки гордістю вашого портфоліо, але і приємними, простими у виконанні».

Олена Мартинова, директор зі стратегічного маркетингу «1+1 медіа»: «Digital - прекрасне середовище неймовірних можливостей, де немає обмежень, майже немає правил, але є тренди розвитку брендованого контенту, які не варто ігнорувати в 2017 році. Про те, що робить один з лідерів ТВ-ринку в digital для своїх і партнерських брендів, я розповім на конференції».

Костянтин Кузнєцов, віце-президент з маркетингу та стратегії DIALLA Communications: «Початок нової історії брендованого контенту по-справжньому відбулося в 2001 році, коли BMW, ще до появи YouTube, запустив серію коротких фільмів, де головними акторами були знаменитості, а автомобілі цієї марки. Кампанія зібрала більше 100 мільйонів переглядів за лічені дні на сайті автовиробника, а продажі зросли на десятки відсотків практично «за ніч». З тих пір безліч брендів оцінило успішність цього експерименту І гурт кинувся створювати контент, який би залучав і продавав, не дратуючи споживача. Про те, як досягти цілей кампанії, про ланцюжку взаємодії - від замовника до виконавця, і коротко про еволюцію форматів - на прикладі кращих світових кейсів Cannes Lions - я розповім на конференції».

Поліна Толмачова, директор з маркетингу та PR Film.Ua Group: «Сходимо з екранів: контент як медійний майданчик. Нові форми існування і нові шляхи поширення контенту дають практично необмежені можливості не тільки для точного таргетування цільової аудиторії, а й для встановлення міцної емоційного зв'язку між брендом і споживачем. Ми тільки на початку шляху, але із задоволенням поділимося нашими кейсами. «Сторожова застава» і «Руслан і Людмила»: комунікації 360°».

Конференція відбудеться 20 вересня з 16.00 до 18.00 в готелі Hyatt Regency Kiev (вул. Алли Тарасової, 5, Київ, Україна).

Участь у конференції безкоштовна, обов'язкова реєстрація онлайн.

VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week відбудеться з 19 по 23 вересня в готелі Hyatt Regency Kiev (Київ, Україна).

З програмою KMW можна ознайомитися тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1301
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду