В Україні запустили єдиний реєстр переселенців

В Україні запустили єдиний реєстр переселенців

2 Серпня 2016
1601
2 Серпня 2016
09:00

В Україні запустили єдиний реєстр переселенців

1601
З 1 серпня Міністерство соціальної політики України в тестовому режимі запустило єдиний реєстр внутрішньо переміщених осіб (ВПО)
В Україні запустили єдиний реєстр переселенців
В Україні запустили єдиний реєстр переселенців

Про це йдеться на сайті Мінсоцполітики.

Як зазначає відомство, раніше реєстр обмежувався регіональними форматами.

«Кожен окремий орган соціального захисту адміністративно-територіальної одиниці мав свій реєстр. Працювали вони автономно, що унеможливлювало уявлення про загальну картину щодо кількості переселенців, їх місця знаходження, реального стану виплат і т.д.», –  йдеться у повідомленні.

Як повідомляється на сайті Мінсоцполітики, єдиний реєстр ВПО призначений для забезпечення електронної інформаційної взаємодії міністерства з громадянами, волонтерами, організаціями з питань, пов’язаних з вирішенням проблем внутрішньо переміщених осіб в Україні.

За даними Міністерства соціальної політики, в Україні нараховується близько 1 мільйона 800 тисяч внутрішньо переміщених осіб. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду