До 21 липня – реєстрація на тренінг із технології проведення журналістських розслідувань у сфері корупції та зловживань у земельних питаннях

14 Липня 2016
979
14 Липня 2016
14:37

До 21 липня – реєстрація на тренінг із технології проведення журналістських розслідувань у сфері корупції та зловживань у земельних питаннях

979
Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) запрошує журналістів усіх видів ЗМІ України взяти участь у тренінгу з технології проведення журналістських розслідувань у сфері корупції та зловживань у земельних питаннях, який відбудеться 28-29 липня у Києві.
До 21 липня – реєстрація на тренінг із технології проведення журналістських розслідувань у сфері корупції та зловживань у земельних питаннях

Участь у тренінгу надасть журналістам можливість підвищити професійний рівень , покращити знання із законодавства, що регулює земельні відносини, ознайомитись із найбільш розповсюдженими схемами тіньової приватизації землі та інших зловживань у цій сфері , а також технологіями проведення журналістських розслідувань з цієї тематики, отримати консультації експерта.  Участь тренінгах  є  безкоштовною .

Тренери:   Олег Хоменок , старший радник з питань друкованих ЗМІ Internews Network, є сертифікованим медіа-консультантом та тренером з журналістики з багаторічним досвідом у медіа -галузі, автором кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці та регіональним координатором міжнародного проекту SCOOP (Данія) з підтримки журналістських розслідувань ; Максим Опанасенко , журналіст-розслідувач проектів «Слідство.інфо» та «Свідомо»,  експерт.

У програмі тренінгу :

– законодавство України, що регулює земельну сферу. Слабкі місця і лазівки, що сприяють корупції.

– операції з землею. Що треба знати про земельні аукціони? Право власності і право користування. Правоустановчі документи на землю.

– землі сільськогосподарського призначення. Землі ПЗФ і рекреаційного призначення. Обмеження у використанні і розповсюджені схеми тіньової приватизації.

– схема дій під час проведення журналістського розслідування.

– робота з кадастровою картою.

– формування списку тем з висвітлення корупції у земельній сфері. Планування роботи над матеріалами.

До участі у тренінгу запрошуються журналісти усіх видів ЗМІ, які мають досвід роботи у ЗМІ не менше трьох років та мотивовані провести розслідування найближчим часом .  Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати  онлайн-анкету  до 21 липня.

Зареєструватися можна за посиланням.

Група учасників тренінгу формуються на конкурсній основі. ІРРП повідомить запрошеним учасникам про участь за менше ніж за тиждень днів до початку тренінгу. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Запитання треба надсилати на електронну адресу  irrp.org.ua@gmail.com  або звертатись за номером 067-547-22-33.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду