Google випустить смартфон під власним брендом

Google випустить смартфон під власним брендом

28 Червня 2016
836
28 Червня 2016
11:00

Google випустить смартфон під власним брендом

836
Компанія Google веде переговори з мобільними операторами щодо випуску смартфона під власним брендом.
Google випустить смартфон під власним брендом
Google випустить смартфон під власним брендом

Про це пише grifonsoft з посиланням на The Telegraph.

Як повідомляється, компанія Google веде переговори з мобільними операторами щодо випуску смартфона під власним брендом вже до кінця 2016 року.

За інформацією видання, новий смартфон має розширити діяльність Google в області випуску пристроїв, а не ПО і сервісів. Він дасть компанії більше контролю над дизайном, процесом виробництва та програмним забезпеченням.

На даний момент Google співпрацює з з такими виробниками, як HTC, Motorola, LG і Huawei з випуску смартфонів і планшетів під брендом Google.

Нещодавно Google запустив безкоштовний курс з програмування на Android для новачків.

Раніше підрозділ Google DeepMind спільно з оксфордським Інститутом майбутнього людства (FoH) представив дослідження, в якому розглядаються способи взяти штучний інтелект під контроль у разі непокори. Кращий спосіб зупинити повстання машин, вважають вчені, — це вчасно натиснути «велику червону кнопку».

Фото vkurse.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду