«Новая газета» запускає онлайн-кінотеатр

«Новая газета» запускає онлайн-кінотеатр

28 Травня 2016
1022
28 Травня 2016
16:31

«Новая газета» запускає онлайн-кінотеатр

1022
Російське видання «Новая газета» запускає проект з перегляду в онлайні російський стрічок.
«Новая газета» запускає онлайн-кінотеатр
«Новая газета» запускає онлайн-кінотеатр

Про це повідомляє ЗМІ на власному сайті.

«Ми відкриваємо онлайн-кінотеатр «Новой газеты», де покажемо незалежне російське авторське кіно. Існує величезний розрив між національним кінематографом і глядачем. Ми хотіли б цей розрив щонайменше скоротити. Є цікаві фільми, з відчуттям часу, з посиланням до сучасника, і дуже шкода, що сучасник їх не бачить і йде дивитися закордонні блокбастери. Які, звичайно, цікаві. Але якщо глядач не цінує свого кіно, це кіно не побачать в жодній іншій країні світу. Критерієм відбору було відчуття нерву, бажання автора сказати про щось важливе», - йдеться у повідомленні.

Водночас оглядач видання зазначила, що фільми можна буде переглядати кожної неділі протягом доби.

«Щонеділі, добу безперервно ми показуємо 1 російський авторський фільм. Посилання на перегляд на найбільш видному місці сайту «Новой газеты», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, завтра, 29 травня, можна буде переглянути  фільм «Країна ОЗ», 05 червня – «Роль», а 12 червня – «Як мене звати».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1022
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду