Телеканал News One провів благодійний марафон «Врятувати захисників»

Телеканал News One провів благодійний марафон «Врятувати захисників»

17 Травня 2016
609
17 Травня 2016
16:27

Телеканал News One провів благодійний марафон «Врятувати захисників»

609
15 травня протягом дня в ефірі телеканалу News One пройшов благодійний марафон “Врятувати захисників”.Марафон проходив за ініціативи Громадської організації “Серця кіборгів”.
Телеканал News One провів благодійний марафон «Врятувати захисників»
Телеканал News One провів благодійний марафон «Врятувати захисників»

Протягом всього дня гостями студії телеканалу були воїни-герої Кіборги, громадські діячі, народні депутати, представники влади. Кожної години відбувались прямі включення з регіонів України з родинами загиблих Кібогів, та з воїнами, котрі зараз знаходяться на лікуванні та реабілітації.

Мета марафону - привернути увагу суспільства і влади до проблем з якими щодня стикаються сім’ї загиблих героїв, та кіборгів  котрі сьогодні потребують допомоги на лікування та реабілітацію.

Анатолій Свирид (Спартанець) – голова Громадської організації “Серця кіборгів”  висловив подяку телеканалу News One за готовність прийняти і організувати в своєму ефірі телемарафон : «Сьогодні, коли я дзвоню на канали і пропоную якісь теми мені, як правило відмовляють, адже кіборги, вдови і їх дітки сьогодні не в тренді, війна ще не закінчилася, а про них вже забули. А телеканал News One не просто відгукнувся на нашу ініціативу, колектив вклав в цей марафон не тільки всі свої професійні вміння, вони вклали в нього душу. І зібрані кошти це наша спільна, слава Богу, мирна перемога. Особливу подяку хочу висловити генеральному продюсеру каналу Олексію Семенову, за розуміння, креатив і душу”

Під час марафону було зібрано понад 700 000 грн.,  котрі будуть витрачені організацією “Серця Кіборгів” на оздоровлення дітей загиблих кіборгів, та підтримку їх сімей.

Громадська організація “Серця кіборгів” висловлює подяку всім небайдужим українцям за пожертви. Кожна гривня, у цей не простий економічний час, для нас не просто кошти, для нас велика відповідальність. Громадська організація “Серця кіборгів” буде постійно інформувати українців про те коли і на які потреби будуть витрачатися дані кошти.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу News One
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду