28 березня – засідання експертної ради щодо переліку книжкових видань за програмою «Українська книга»

25 Березня 2016
1191
25 Березня 2016
14:43

28 березня – засідання експертної ради щодо переліку книжкових видань за програмою «Українська книга»

1191
28 березня у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення України (Хрещатик, 26) о 12.00 відбудеться засідання експертної ради Держкомтелерадіо з формування переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» в 2016 році.
28 березня – засідання експертної ради щодо переліку книжкових видань за програмою «Українська книга»

Нагадаємо, що експертна рада надала свої рекомендації, які були схвалені на засіданні колегії Держкомтелерадіо 23 лютого. Водночас члени колегії мали свої пропозиції до проекту переліку, зокрема, в частині необхідності збалансування видатків, врахування пропозицій ради директорів державних видавництв, необхідності включення до переліку видань кримсько-татарською мовою, шрифтом Брайля та видань, присвячених 75-м роковинам Бабиного Яру. Тому виникла необхідність провести ще одне засідання експертної ради, яка має розглянути зазначені пропозиції.

Засідання експертної ради транслюватиметься в режимі онлайн за посиланням.

Акредитація ЗМІ за телефоном 278-83-52, або за е/а:  pr@tvradio.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1191
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду