До 3 квітня – реєстрація на продакшн-сесії з теми переселенців у Чернівцях та Івано-Франківську

25 Березня 2016
905
25 Березня 2016
09:42

До 3 квітня – реєстрація на продакшн-сесії з теми переселенців у Чернівцях та Івано-Франківську

905
Фундація Томсон та міжнародний Інститут регіональної преси та інформації (IRMI), за підтримки Європейського Союзу, запрошують журналістів регіональних телеканалів та новинних онлайн-ресурсів на зйомки сюжетів та відео-підкастів про інтеграцію переселенців.
До 3 квітня – реєстрація на продакшн-сесії з теми переселенців у Чернівцях та Івано-Франківську

Навчання здійснюється у рамках проекту «Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів», який здійснюється медіа – консорціумом з п’яти організацій за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України.

П'ятиденні продакшн-сесії, які відбудуться 18-22 квітня в Чернівцях та 25-29 квітня в Івано-Франківську, організовані таким чином, що до кінця навчання кожен учасник/учасниця матиме актуальний, збалансований матеріал для трансляції на телеканалі, публікації на вебсайті.

На тренінгу  учасники разом з міжнародними тренерами Деборою Келлі, Саймоном Хастінгсом, Девідом Хендсом (Фундація Томсон)  та місцевими експертами IRMI, працюватимуть над пошуком історій, досліджуватимуть  проблематику, аналізуватимуть її, зніматимуть та редагуватимуть відео  і фіналізуватимуть матеріли для трансляцій.

Щоб взяти участь у тренінгу в Чернівцях чи Івано-Франківську, треба надіслати до 3 квітня резюме та короткий мотиваційний лист на е-скриньку irmi.ukraine@gmail.com, вказавши місто проведення тренінгу. Члени Національної спілки журналістів України повинні додати в копію заявки емейл НСЖУ oblik@nsju.org

Організатори забезпечують місцевий транспорт під час підготовки, зокрема,  для інтерв'ю, фото та відеозйомок у межах області. Також відшкодовують проїзд автобусом та потягом (крім першого класу) і забезпечують проживання і харчування. 

Для отримання більш докладної інформації треба телефонувати: (044) 498 51 75 або писати на адресу regional.voices.ua@gmail.com .

«Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів» — це півторарічний проект, спрямований на підтримку регіональних медіа. Проект фінансується Європейським Союзом. Його реалізує медіаконсорціум із п’яти організацій: Фундація Томсон, міжнародний Інститут регіональної преси та інформації, Європейський центр журналістики, МEMO98 та Асоціація «Спільний простір», у співпраці з Національною спілкою журналістів.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду