18 березня – засідання Громадської ради при  Держкомтелерадіо

18 березня – засідання Громадської ради при Держкомтелерадіо

11:38,
17 Березня 2016
1272

18 березня – засідання Громадської ради при Держкомтелерадіо

11:38,
17 Березня 2016
1272
18 березня – засідання Громадської ради при  Держкомтелерадіо
18 березня – засідання Громадської ради при  Держкомтелерадіо
18 березня у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26, 2-й поверх) об 11.00 відбудеться засідання Громадської ради при Держкомтелерадіо.

У порядку денному наступні питання:

  1. Обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі або поранення журналіста під час виконання ним професійних обов’язків».

Доповідач – Олексій Тарасенко, заступник начальника управління інформаційної сфери та європейської інтеграції, начальник відділу законопроектної роботи.

  1. Обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги».

Доповідач – Олексій Тарасенко, законопроектний відділ Держкомтелерадіо.

  1. Обговорення пропозицій народного депутата України Продан Оксани Петрівни до проекту Закону України «Про державну підтримку кінематографії в Україні», (реєстр. №3081-д від 27.11.2015 року).

Доповідач – Олександр Човган, голова Громадської ради при Держкомтелерадіо.

  1. Про стан виконання Заходів Держкомтелерадіо в рамках реалізації Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».

Доповідач – Богдан Червак, перший заступник голови Держкомтелерадіо.

Акредитація представників ЗМІ за телефоном 278-83-52 та е/адресою pr@tvradio.gov.ua. Контактна особа: Анастасія Головненко.

 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду