Великодні «привітання» від «Інтера»

Великодні «привітання» від «Інтера»

13 Квітня 2015
3049
13 Квітня 2015
11:09

Великодні «привітання» від «Інтера»

3049
Великодні «привітання» від «Інтера»
Великодні «привітання» від «Інтера»
Не хотілося писати про це на Великодні свята, але у Страсну п'ятницю "Подробности" розповідали, що тепер ветерани на 9 травня не зможуть одягти радянські ордени і що згідно із законом можна буде міст Патона демонтувати через наявність радянських зірок на ньому...

Що це як не свідоме розпалювання ворожнечі? І що ще нам буде розповідати архітектор режиму Януковича п. Льовочікін про "свободу слова"?

Але ж крім Льовочкіна, Фірташа і найманих ними менеджерів каналу є журналісти, ведучі, автори сюжетів. Як все-таки швидко проходить тимчасове "прозріння", яке відбувається з ними під час Майдану...
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3049
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
українофіл
3292 дн. тому
112-ий теж підгалдикував щось схоже. Типу, це ж тепер ветеранів із орденами саджатимуть на 5 років? Щоправда тільки у вигляді запитань до експертів від несвідомих ведучих. А потім закочують істерику у відповідь на попередження Нацради. Треба їх промоніторити ретельніше, бо таким рашизмом іноді відгонить, аж бридко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду