Для українців сексуальність – це Карпа і Подерв’янський

Для українців сексуальність – це Карпа і Подерв’янський

Газета «Друг читача» вдало привернула увагу до «Книжкового вересня» обранням секс-символів сучасної української літератури. Ваша Дуся пішла на захід із упевненістю, що Юрій Винничук отримає перше місце й окине присутніх еротичним поглядом. На
Для українців сексуальність – це Карпа і Подерв’янський
Для українців сексуальність – це Карпа і Подерв’янський
1 Жов 2008
0
42757

Газета «Друг читача» вдало привернула увагу до «Книжкового вересня» обранням секс-символів сучасної української літератури.

Ваша Дуся пішла на захід із упевненістю, що Юрій Винничук отримає перше місце й окине присутніх еротичним поглядом. На жаль, у залі я його не побачила. Натомість у кріслі поміж виступаючих у загадковому образі сидів Дмитро Лазуткін. Як виявилося пізніше, Юрій зайняв друге почесне місце, але не зміг покинути Львів і особисто отримати привітання від київських фанів. Оголошення переможців організатори, звісно ж, залишили на десерт. Головний редактор газети Віталій Капранов розсадив журналістів у залі й підняв серйозну для ранку тему становища української літератури у країні. Поки його доповнював Остап Сливинський, співкоординатор Третього міжнародного літературного фестивалю у Львові, до зали зайшла Ірена Карпа. Лазуткін трошки повеселішав і свою увагу з журналісток переключив на Ірену. Письменниця, певно, не звикла просинатися до одинадцятої: сиділа у темних окулярах, її увагу привертав лише власний рюкзачок у формі ведмедика. Зал пожвавішав із початком виступу Марії Матіос. Реклама у Львові її книги «Москалиця» призвела до несподіваного зацікавлення представників прокуратури Літературною агенцією «Піраміда». Поки пані Матіос розповідала детальніше цю історію, Лазуткін із Карпою переглядалися й чекали своєї черги.

Нарешті Віталій Капранов дійшов до «десерту» й роз’яснив, що редакція визначила трійку секс-символів обох статей. Перше місце посіли Ірена Карпа та Лесь Подерв’янський, друге – Марія Матіос та Юрій Винничук, третє – Лариса Денисенко та Дмитро Лазуткін. Останній випередив Любка Дереша лише на кілька голосів. Говорячи про Юрія Винничука, Віталій Капранов, примруживши очі, сказав, що цей письменник «своєю творчістю надихає на сексуальні подвиги». Віталію, і не тільки творчістю! На питання, чи Ірину тягне на подвиги, письменниця відповіла, що хоче спати, але не уточнила, із ким.

Секс-символам вручили сертифікати, наголосивши, що тепер вони можуть цілком реально вписувати свою заслугу до резюме. Згадавши «Королеву бензоколонки» та її довідку про дійсність таланту до наступного місяця, я звернула увагу і на термін дії нагороди. Та пан Капранов уточнив, що цей сертифікат, як Олімпійський диплом – навіки й до кінця життя.

Прес-конференція закінчилася. Журналісти метушилися біля секс-символів у пошуку коментарів. Ваша Дуся встигла обійти пару бажаючих і поспілкуватися із щасливим Дмитром.

Дуся: В Україні ваш статус секс-символа вже документально підтверджений. Як ви справлялися на незнайомій таджицькій території?

Лазуткін: Таджицькі жінки поділяються на дві категорії: хороші і погані. Це мусульманська країна, там не прийнято демонструвати якусь прихильність. Погані дівчата на мене дивилися. У нас були контакти: від близьких до дуже романтичних.

Дуся: Як будете підтримувати статус?

Лазуткін: Збільшувати кількісно й якісно демографічні показники.

Поруч з нами Ірена Карпа наголошувала журналістам на приверненні мас до письменників будь-якими засобами. Вона, певно, у цьому досягла успіху: тут тобі і літературні читання, і відверті фотосесії у чоловічих журналах. Пані Карпа могла стати обличчям рекламної кампанії якоїсь марки пива, але відмовилася. «Я не хочу пропагувати бухло», – пояснила письменниця.

Карпа Карпою, а Юрій Винничук для мене поза конкуренцією.

З літературно-еротичним привітом, ваша Дуся.

Огламурена окулярами Карпа тренується ховатися від папарацці

Найближчий дружок всіх пригламурених дівчат – ведмедик. І чобітки з весілля

Остап Сливинський, співкоординатор Третього міжнародного літературного фестивалю у Львові, вбачає в українській літературі все, що завгодно, навіть, секс

Дмитро Лазуткін приховує свої сексі губи

Ірена Карпа трохи збуджена

Для тих, хто сумнівається, сексуальність Карпи підтверджена документально

Лазуткін скептично ставиться до визнання власної сексуальності

Поцілунок Віталія Капранова, головного редактора «Друга читача», підніс Марію Матіос до сьомого неба

Олександра Коваль, президент Львівського форуму видавців, прийшла, послухала і провела серед населення роз’яснюючу роботу

Віталій Капранов, як може, відлякує журналістів

Фото Яни Новоселової

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
«Ура! Ура! Ура!» - сначала ликовала я, узнав, что в календаре Playboy Playmate - 2012 произошел настоящий украино-бум. Дело в том, что уже две прекрасные соотечественницы снялись обнаженными для этого проекта, продемонстрировав все свои прелести,
30 Жов 2011 10:25
10 028
ДУСЯ
У меня есть пара-тройка кандидатов на звание самого отвратительного, самого похабного и бессмысленного шоу в телевизоре; большинство из них, по странному стечению обстоятельств, показывают на канале К1. И одно из таковых - «Мексиканские каникулы»
29 Вер 2011 10:06
20 262
ДУСЯ
  Лето - сезон смены ведущих утренних программ на каналах. Не успела прийти в себя от появления в «Подъеме» на Новом канале Скрыпина, Цибульской и Шабанова, как с удивлением обнаружила - возможно, с опозданием, кастинг на роль ведущих программы «С
29 Черв 2011 15:25
31 752
ДУСЯ
Мне почему-то всегда казалось, что стилист, певец и финалист шоу «Зірка+зірка» Сережа Зверев, как говорится, больше по мальчикам. А сегодня прибегает домой Муся и показывает мне фотки, где Звезда в шоке страстно обнимает и целует какую-то девушку.
22 Січ 2011 14:15
11 393
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду