Алла Мазур познайомилася з Мікі Маусом

Алла Мазур познайомилася з Мікі Маусом

Можу розповісти гарну новину для всіх тих, хто захоплюється творчістю Діснея! Починаючи із цього тижня телеканал «Disney» розпочав мовлення в Україні. Так що тепер і дорослі, і діти зможуть потішитися яскравими мультфільмами та серіалами. Урочист
Алла Мазур познайомилася з Мікі Маусом
Алла Мазур познайомилася з Мікі Маусом
18 Жов 2010
0
8011

Можу розповісти гарну новину для всіх, хто захоплюється творчістю Діснея! Починаючи із цього тижня телеканал Disney розпочав мовлення в Україні. Тепер і дорослі, і діти зможуть потішитися яскравими мультфільмами та серіалами.

Урочисте відкриття телеканалу відбулося у Київському академічному ляльковому театрі, що на вулиці Грушевського. Вхід був вільний для всіх. Проте нас із Мусею чомусь зупинив охоронець біля входу і не хотів впускати, доки ми не показали посвідчення преси.



У театрі була неймовірна кількість малечі, яка стрибала навколо Мікі і Міні Маусів. Усі хотіли зайняти місце у черзі, щоби сфотографуватися з улюбленими героями. Приблизно хвилин через сорок ажіотаж трохи зійшов, і дихати у приміщенні стало значно легше. На другому поверсі організатори влаштували дитячий майданчик, посеред якого стояв телевізор, що показував диснеївські мультфільми. Такий майданчик був розрахований на зовсім маленьких карапузів. А на третьому поверсі організовано фотостудію із гримеркою для дівчаток і хлопчиків. Ця розвага стала до вподоби трохи дорослішим діткам.

Серед неймовірної кількості гостей ми з Мусею одразу ж ідентифікували Катю Осадчу, Аллу Мазур, Остапа Ступку, Ольгу Фреймут, Євгенію Власову, Наталю Окунську та Дядю Жору.

Алла Мазур прийшла із своїм маленьким сином (2,5 рочку) Артемчиком. На питання, які вони із малим дивляться мультфільми, Алла відповіла, що зараз їх найулюбленіший «Бременські музиканти». Вони із сином разом співають пісні із мультфільму та не втомлюються передивляться його знов і знов. А щодо диснеївських мультиків, то Алла сказала, що, мабуть, її карапуз ще занадто малий для них.

Поспілкувавшись із Женею Власовою, ми дізналися, що у дитинстві вона любила усі радянські мультфільми, проте найулюбленішим був «Крошечка-Хаврошечка». А сьогодні вона зі своєю донькою у захваті від добрих та яскравих диснеївських стрічок.

А Дядя Жора, завітавши на відкриття нового телеканалу з усією родиною, зізнався, що його улюбленим мультиком залишається радянський «Ну, постривай!»

Ми довго шукали Ольгу Фреймут, щоб запитати її про дитячі спогади. Проте вона кудись містично зникла разом із Мікі та Міні Маусами. Як виявилося пізніше, Оля була ведучою відкриття Disney Channel.

Вийшовши на сцену, Фреймут почала так кричати, що у нас із Мусею аж запаморочилося в голові. Мабуть, вона вже давно із нетерпінням чекала відкриття цього каналу. До речі, Оля була не тільки ведучою, а й перекладачем. Вона розповідала українською все те, що Мачей Брал (віце-президент і генеральний директор каналів Disney у регіоні Центральної та Східної Європи) намагався донести гостям англійською мовою. Проте, на мою думку, перекладацький хист Фреймут не надто розвинутий.


Англійською говорили по два-три речення, а Оля перекладала все ледве не двома-трьома словами. На рахунок Касі Вестерман, генерального менеджера каналів Disney у регіоні Центральної та Східної Європи, Фреймут пощастило. Кася виступила перед гостями із доповіддю українською мовою. Незважаючи ні на що, мама, донька та, мабуть, бабуся Фреймут, які сиділи у першому ряду, слухали родичку із надзвичайною увагою.


Мікі та Міні Мауси урочисто натиснули червону кнопку, що символізувало відкриття Disney Channel в Україні, і всі дружненько завищали, закричали та затупотіли від радощів.


Тільки от для нас із Мусею до цих пір залишається загадкою: чому усі проморолики, які показували на презентації каналу, були англійською мовою? Нас це питання цікавить не через те, що ми англійської не розуміємо. Просто фішка відкриття Disney Channel в Україні - трансляція улюблених мультфільмів та серіалів саме українською.

Втім, канал Disney офіційно відкрито в Україні. І ми із Мусею з такого приводу неймовірно щасливі. Нарешті можна буде подивитися серіали «Ханна Монтана», «Дайте Санні шанс», а також посадити дітей перед екранами телевізорів, щоб ті дивилися улюблені програми з участю Мікі Мауса.      

Отже, Мікі й Міні Маус, щиро вітаємо на теренах України!



Ваші Дульсі і Муссі Маус

Фото Руслана Новосьола

 

 

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Муся вдруг решила, что она уже слишком серьезная барышня, чтобы ходить в гламурные клубы, и в пятницу отправилась на закрытый прием, на минуточку, депутатского клуба «Парламент». Но я, честно говоря, подозреваю, что больше всего на вечер депутатск
19 Груд 2011 15:56
9 708
ДУСЯ
Как вы знаете, мы с Катасоновой-младшей обожаем всякие празднества и вечеринки, у нас на них, как говорится, просто чуйка. И вот совсем недавно запах вкусной еды, доносившийся из галереи «Партком», заманил нас на особый праздник - пятилетие журнал
05 Груд 2011 12:45
7 962
ДУСЯ
«Седлай лошадь, захвати кольт и ничего не ешь - будет сытно, жарко и шумно», - сказала мне Дуся, отправляя на ковбойскую вечеринку журнала XXL в паб Dakota. Я, признаться, недолго сопротивлялась, все-таки в приглашении обещали крепкий алкоголь и в
05 Груд 2011 10:06
7 357
ДУСЯ
Сегодня на экраны выходит картина «Высоцкий. Спасибо, что живой», которую уже смогут посмотреть все желающие. Как проходил VIP-показ, мы уже с сестрой вам рассказывали. Ну а сейчас о том, как на премьеру сходили московские звезды.   Очередь в ки
02 Груд 2011 15:43
15 451
ДУСЯ
Побывав вчера на допремьерном (кстати, на день раньше, чем в Москве) показе фильма «Высоцкий. Спасибо, что живой», я уже поделилась впечатлениями о картине и «зашифрованном» исполнителе главной роли. Следом за прессой оценить творение сценариста
29 Лист 2011 17:05
11 207
ДУСЯ
Моя любимая ведущая Юлия Высоцкая презентовала свой ресторан «Ёрник» московскому бомонду. Презентация прошла тихо и практически по-семейному: членами семьи Михалковых-Кончаловских, честно говоря, можно заполнить не один банкетный зал, а уж неболь
24 Лист 2011 10:35
20 854
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду