ТРК «Україна» вчора злетіла

ТРК «Україна» вчора злетіла

ТРК «Україна» взялася дивувати глядачів новими прем’єрами під загальною кодовою назвою «Ульотний сезон». Налаштувавшись на польоти, я поїхала до клубу Freedom. Червона доріжка, що голосна хлюпала під ногами, трохи знизила пафос очікувано
ТРК «Україна» вчора злетіла
ТРК «Україна» вчора злетіла
19 Вер 2008
0
36406

ТРК «Україна» взялася дивувати глядачів новими прем’єрами під загальною кодовою назвою «Ульотний сезон». Налаштувавшись на польоти, я поїхала до клубу Freedom.

Червона доріжка, що голосна хлюпала під ногами, трохи знизила пафос очікуваної презентації. Новоприбулі журналісти шукали обличчя своїх героїв і намагалися не випускати персон з поля зору. Презентація почалася з прес-конференції, на якій я почула подробиці нових шоу.

Тож, шановні, із новинок на нас очікує значне омолодження нації, «будинок радості» Вєрки Сердючки, промивання мізків по-жіночому, відкриття ТРК «Новини» й ТРК «Футбол» та феєричне новорічне шоу.

Команда каналу швидко розповіла журналістам про новинки, що готуються. «Шустер live», «Шоу Вєрки Сердючки» та нові обличчя каналу Олексій Вертинський і Людмила Ободзинська – це для мене вже не новина. Тож я підійшла до Людмили Ободзинської і запитала, чи правда, що вона потрапила на програму «Гірка правда» на загальних засадах.

«У мене одна з клієнток була працівницею каналу (Ободзинська – психолог. – Дуся). Ми дуже серйозно працювали над її проблемами в особистому житті. І вже тоді зауважили, як би було добре обговорювати схожі теми масштабно. З часом з’явився такий проект. Вона згадала про мене, і розповіла на каналі, що є така людина. Потім я вже потрапила на кастинги, і почалася робота», – розповіла майбутня зірка телебачення.

Нове обличчя каналу – Людмила Ободзинська

Вона ж

Тим часом усі порозсідалися й почали займатися улюбленою справою – ділитися контактами й чутками. Більшість із них я, звісно, вже знала, тож вирішила розім’ятися й продефілювала до Вальдемара Дзікого, генерального директора ТРК «Україна», з надією на взаємну симпатію. Та, на жаль, його думки були зайняті лише телебаченням:

«Что такое телевидение ХХІ века? Для меня это телевидение лиц, телевидение людей, телевиденье встреч. Это телевиденье особого контакта между зрителем и каналом. Это личная связь. Можно показывать шоу, но если нет контакта, нет человека, то… – розвів руками пан Дзікі. – Я очень рад, что Андрей (Данилко. – Дуся) принял мое предложение поработать на канал. У него хорошая связь со зрителем, люди реагируют на него очень сильно и тепло. Это как раз такое шоу, которое мне подходит».

Вальдемар Дзікі про телебачення

Користуючись моментом, я вирішила спитати, наскільки рівень медіаринку Польщі випереджає український.

«Здесь бытует мнение, что Украина на 5-6 лет отстает от Польши. Я против такого мнения. Во-первых, мы говорим о стране, в которой живет 47 миллионов людей. Мы говорим о стране, которая сама строит свою историю медиаранка. И сравнивать с Польшей, Чехией, Россией абсолютно нельзя», – з акцентом на останнє слово сказав пан Дзікі.

Але в цю мить нашого діалогу будь-яка серйозність стала недоречною: на сцені з’явилося нове обличчя «України» – Вєрка Сердючка. Відтанцювавши і піднявши публіку на ноги, вона почала бідкатися, мовляв, усі сидять, а вона тут працює, навіть шампанським не частують.

«Вам тут хорошо, а я тут видригуюсь, як на морозє», – у своєму репертуарі вигукувала Вєрка. І стала закидати генпродюсерові «України» Аллі Липовецькій, мовляв, нічого в тебе не допросишся – ані на знімальному майданчику, ані тут, у клубі. Ну, тут Липовецька була змушена забезпечити Сердючці та її балету шампанське прямо на сцену. Що тут скажеш: пощастило Липовецькій – потрапивши на гострий язичок Вєрки, вона вже напевне відчула, що до неї прийшла слава. Принаймні я, ваша Дуся, на її місці почувалася би зіркою. Та Липовецька, як мені здалося, трохи зніяковіла, тож я прийшла їй на допомогу і витягла до холу для невеличкого інтерв’ю. Компанію нам склав Володимир Бебешко (В. Б.).

Д.: Алло, в чому відмінність «На 10 років молодше» від інших шоу такої тематики?

А. Л.: Там есть нехирургическая медицина. Это то, чего нет в других проектах. Их только, грубо говоря, не оперируют. Делают все, что можно сделать быстрыми новыми методиками косметологии.

Д.: Уколи?

А. Л.: Уколы и другие сложные процедуры, плюс стоматология. Медицинская составляющая – вот главное отличие этой программы от других, от «Модного приговора», например. Лет пять участникам помогла сбросить косметология: разглаживались морщины, менялась форма губ, исчезали провалы в щеках. А еще лет пять помогли сбросить стилисты.

Д.: А в чому сюрприз новорічного шоу?

А. Л.: Там очень простая и интересная идея – попса в изгнании. Действие будет происходить в 2020 году. Тогда попса будет запрещена. У нас поют все самые модные: Ани Лорак, Ирина Билык. Весь первый эшелон.

Д.: Так у чому ж сюрприз?

(На цьому запитанні активізувався відомий аранжувальник Володимир Бекешко.)

В. Б.: Сюрприз в том, как они будут петь, в каких аранжировках. Такого еще не было. Это будет бомба.

Заінтригована, я почала спостерігати, як підстрибував на танцмайданчику Андрій Кравчук. Добряче розім’явшись, я сіла у м’яке крісло і взялася за оливки. Слухати «Алібі» й ТНМК не було вже сил.

Як я діставалася додому, ніхто з моїх учорашніх супутників не знає. Я також. Не готова я ще до таких експериментів над собою. Запам’ятайте, пані Липовецька: ми готові до експериментів над телебаченням, але над людьми – ні!

Цьом.

Олена Кот та Юрій Сугак в передчутті

Слово бере PR-директор Анна Захараш

Олексій Вертинський дуже емоційний

Вєрка Сердючка запалює публіку

і вимагає шампанського

…шампанське в студію!

Вєрка в тумані

Тарас Дудар, Алла Липовецька та Андрій Кравчук уже не витримують Вєрчиних жартів

Андрій вітає Аллу з початком «ульотного сезону»

Вальдемар Дзікі, Олександр Денисов та Олексій Михайличенко діляться враженнями

Спекотно на сцені…

…і біля неї. Андрій Кравчук демонструє майстер-клас

Граційний та пластичний Олександр Денисов

Програмний директор Ірина Курчакова лідирує в танці

Марина Миргородська та Григорій Шинкаренко

Фінальний акорд заходу - виступ «ТНМК»

Фото Яни Новоселової

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Муся вдруг решила, что она уже слишком серьезная барышня, чтобы ходить в гламурные клубы, и в пятницу отправилась на закрытый прием, на минуточку, депутатского клуба «Парламент». Но я, честно говоря, подозреваю, что больше всего на вечер депутатск
19 Груд 2011 15:56
9 708
ДУСЯ
Как вы знаете, мы с Катасоновой-младшей обожаем всякие празднества и вечеринки, у нас на них, как говорится, просто чуйка. И вот совсем недавно запах вкусной еды, доносившийся из галереи «Партком», заманил нас на особый праздник - пятилетие журнал
05 Груд 2011 12:45
7 962
ДУСЯ
«Седлай лошадь, захвати кольт и ничего не ешь - будет сытно, жарко и шумно», - сказала мне Дуся, отправляя на ковбойскую вечеринку журнала XXL в паб Dakota. Я, признаться, недолго сопротивлялась, все-таки в приглашении обещали крепкий алкоголь и в
05 Груд 2011 10:06
7 356
ДУСЯ
Сегодня на экраны выходит картина «Высоцкий. Спасибо, что живой», которую уже смогут посмотреть все желающие. Как проходил VIP-показ, мы уже с сестрой вам рассказывали. Ну а сейчас о том, как на премьеру сходили московские звезды.   Очередь в ки
02 Груд 2011 15:43
15 451
ДУСЯ
Побывав вчера на допремьерном (кстати, на день раньше, чем в Москве) показе фильма «Высоцкий. Спасибо, что живой», я уже поделилась впечатлениями о картине и «зашифрованном» исполнителе главной роли. Следом за прессой оценить творение сценариста
29 Лист 2011 17:05
11 207
ДУСЯ
Моя любимая ведущая Юлия Высоцкая презентовала свой ресторан «Ёрник» московскому бомонду. Презентация прошла тихо и практически по-семейному: членами семьи Михалковых-Кончаловских, честно говоря, можно заполнить не один банкетный зал, а уж неболь
24 Лист 2011 10:35
20 853
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду