Як Дуся Сороці на хвіст сіла

Як Дуся Сороці на хвіст сіла

«Може не треба?» – обережно повторювала одна з дівчат, коли наша весела компанія намагалася замовити чергову пляшку Бейлісу. Наче заздалегідь знала, що добром це не закінчиться. Під добром я маю на увазі власне ліжко і власну піжамку в дрібний гор
Як Дуся Сороці на хвіст сіла
Як Дуся Сороці на хвіст сіла
28 Квіт 2008
0
44545

«Може не треба?» обережно повторювала одна з дівчат, коли наша весела компанія намагалася замовити чергову пляшку Бейлісу. Наче заздалегідь знала, що добром це не закінчиться. Під добром я маю на увазі власне ліжко і власну піжамку в дрібний горошок.

Бо те, що сталося з Вашою Дусею потім, нагадує фільм про легковажних дівчат. Але я ж не така, ви знаєте...

Пам’ятаю були танці, флірт із стриптизером і ще якимись звабливими незнайомцями, після чого чорна діра – провал! Під провалом я маю на увазі абсолютну, цілковиту і незворотню амнезію. Одразу попереджаю, особам з пуританським вихованням та з надто чутливою нервовою системою краще далі не читати. З метою запобігання зайвого стресу.

Так от, прокинулася я у чужій квартирі, у ліжку з незнайомим чоловіком. Після кількох вправ з наведення різкості, я виявила, що цього чоловіка я вже десь бачила. Ще десять хвилин напружених роздумів, і я зрозуміла, що бачила його в телевізорі. Це був Віктор Сорока – ведучий новин на ICTV. «Добре хоч, що не стриптизер», – полегшено зітхнула я і заходилася вибиратися з ліжка. На щастя, дещо з одягу на мені все ж таки було, тому я заспокоїла себе думкою, що з клубу «Ні – сексу на першому побаченні» мене не виженуть. Я зібрала рештки своїх розкиданих по всій кімнаті речей, вдяглася і почала подумки здійснювати опис майна навколо. І раптом з радістю зауважила, що нагорода від Вашої Дусі, яку Віктор отримав нещодавно в ресторані «Пєтровіч», стоїть у нього на почесному місці прямо навпроти ліжка.

Шукаючи в лихоманці свою сумочку, я й не зчулася, як Віктор почав прокидатися.

Потягуськи-поростуськи, рости великий-великий... Ой...

Його здивоване обличчя підказало мені, що він знає про нашу пригоду стільки ж, скільки і я. Твереза частина мозку підказала – треба прикинутися сусідкою, яка щойно зайшла за сіллю. Не повірите, але номер пройшов!

Сусідко, не соромтесь, відчувайте себе як вдома.

Віктор побіг в душ і пообіцяв дати мені сіль на зворотному шляху.

Масаж обличчя шорстким рушником завжди приводить мене до тями.

Дуся, як тобі ця сорочка?

А краватка?

Кожного ранку Віктор Сорока цілує грамоту, отриману від Дусі. Так він надихається на подальші звершення.

Після того, як «сусід» освіжився і поголився, я отримала запрошення поснідати разом. Про сіль було забуто. Виявилося, роль сніданку в мого нового «сусіда» виконують перепелині яйця. Я зрозуміла, що у кожного героя сучасності існує свій допінг. Джеймс Бонд вживає мартіні з горілкою, Папай – шпинат, а Віктор Сорока – 5-6 перепелиних яєць щоранку. Я зробила вигляд, що ненароджені діти перепілки – мій звичний сніданок і «охоче» висмоктала пару яєчок.

Люблю яйця, особливо перепелячі.

За сніданком Віктор розказав, чому ведучим бути краще, ніж кореспондентом. Мовляв, впізнавати частіше не стали, зате зявилося більше вільного часу. Правда, мама Віктора впевнена, що, покинувши Верховну Раду, син пішов на пониження.

Поступово ми перейшли на «ти» і навіть почали ділитися дитячими спогадами. Вітя не соромився називати себе селюком, бо виріс на хуторі й щодня долав чотири кілометри, йдучи до школи. А ще селюки відкритіші та щиріші. Каже, в кіно вони з мамою ходили не за гроші, а за яйця. Це був старий сільський будинок, де на стіні крутили фільми.

 

От так Ваша Дуся зрозуміла, що не тільки в Голівуді трапляються історії з попелюшками, на кшталт: він був офіціантом, вона – посудомийкою, а тепер це Рассел Кроу і Ума Турман.

Зараз у Віктора пристойна робота і 4-кімнатна квартира в Києві. Його навіть називають одним з найбажаніших наречених країни. В тому ж списку Андрій Ющенко і Олесь Довгий. Ваша Дуся й сама поки що в пошуку, тому про всяк випадок поцікавилася про вподобання потенційного життєвого партнера. Виявилося, що своїм ідеалом Віктор називає Олену Фроляк. На разі, Фроляк одружена, а другої такої поки не знайшлось, тому весілля найближчим часом не планується. Щоправда, колись наш Віктор ледь не одружився. Коли йому було 21 рік, він закохався в зірку Тернопільського телебачення Марію Коберник. (Не сплутайте з Іванкою!) Але вона якимось чином примудрилася втратити Сороку... на щастя київським полювальницям.

Раптом ми отямилися від спогадів і любовних розповідей, тому що згадали про справи. Я нашвидкуруч порадила Вікторові, у що йому вдягнутися, і ми разом вийшли назустріч привітному весняному дню. Оскільки ліфт в будинку не працював, нам довелося цілих шість поверхів пиляти пішки! Виявилося, що Вітя поспішає в спортклуб. Я вже зібралася чемно попрощатися, але Віктор запросив Вашу Дусю скласти йому компанію.

Дуся, пішли в спортзал, а?

Відмовити йому я, звичайно, не змогла.

Я швидкий, легкий і спритний, тому що я - Сорока. Я переможець! Тому що я Віктор!

В клубі, попиваючи рятівну мінералку, я спостерігала за пересуваннями свого нічного героя. Побачивши «мого» Вітю, двійко дівчат раптово змінили локацію тренувань і опинилися в погрожуючій близькості від нього. Сорока захопився вправами, а я вирішила, що мені потрібен час, щоби обмізкувати все, що сталося.

Ваша Дуся пішла тихенько, по-англійськи. Виходячи зі спортивного клубу, я подумала, що в мені таки є щось від Олени Фроляк. Та й ліфт в домі Сороки обіцяли відремонтувати...

(фото Олени Старостенко)

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Когда травести-дива Монро заглядывала к нам с Мусей в гости, мы надеялись за чашечкой какао выведать у нее подробности личной жизни. Но блондинка все увиливала от ответа, рассуждая все о вкусах и стиле украинских телеведущих. Видимо, тогда было не
09 Черв 2011 10:03
9 860
ДУСЯ
Тут в прессе пошел слух, что моя приятельница Алена Мозговая выходит замуж! Уж как я порадовалась за Алену! Думаю, хоть кому-то везет в личной жизни! Тут же решила поздравить подругу. Но Алена, увы, мои поздравления принимать отказалась. «Понимаешь, Дуся, слухи о моей свадьбе слишком преув
18 Бер 2011 12:09
8 413
ДУСЯ
Не успела хлопнуть дверью Анна Седокова, обидевшаяся на Потапа прямо в первом эфире второго сезона шоу «Зірка+зірка», как для нее нашлась замена: по редкому стечению обстоятельств подопечная Потапа Надежда Дорофеева тоже осталась без пары. Впр
22 Лют 2011 15:55
7 882
ДУСЯ
Мирославу Карпович мы с Мусей знаем исключительно как Машу Васнецову, старшую из пяти сестер - главных героинь замечательного и такого по-детски теплого сериала «Папины дочки». Одна моя подружка рассказывала, что Мирослава еще и актриса Московско
21 Січ 2011 14:35
19 689
ДУСЯ
Ой, девочки, сядьте немедленно, а то упадете! Мне тут сорока на хвосте принесла, что бывший ведущий «Интера» Саша Колодий скоро свяжет себя узами Гименея. Помните, моя Муся расстроилась, увидев, что Сашенька обнимается с участницей группы «Алиби
25 Серп 2010 16:05
14 434
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду