Генофонд Украины

Генофонд Украины

6 Квітня 2008
5636
6 Квітня 2008
21:53

Генофонд Украины

5636
Если через пару десятков лет в Киеве, вдруг, обнаружится засилье похожих друг на друга и сильно напоминающих Нестора Шуфрича людей, не удивляйтесь. Дусе рассказали, что наш «спасатель» «уважи
Генофонд Украины
Генофонд Украины

Если через пару десятков лет в Киеве, вдруг, обнаружится засилье похожих друг на друга и сильно напоминающих Нестора Шуфрича людей, не удивляйтесь. Дусе рассказали, что наш «спасатель» «уважил» не одну известную барышню, а, как минимум, пол-десятка. В их числе и одна из самых красивых певиц Украины, и одна телеведущая 5 канала, получившая в подарок от любвеобильного экс-министра мини-купер, и одна помощница одного мэра. Ну а о его «дружбе» с одним премьер-министром не говорил только ленивый. А так и не подумаешь…Врут, наверное.

 

(фото Сергея Бечко)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5636
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду