Маричка Падалко поделилась секретами многодетной мамы (ФОТО)

Маричка Падалко поделилась секретами многодетной мамы (ФОТО)

8 Жовтня 2015
5625
8 Жовтня 2015
17:18

Маричка Падалко поделилась секретами многодетной мамы (ФОТО)

5625
Как вы знаете, Маричка Падалко – не только успешная ведущая «ТСН», но еще и многодетная мама. Тоже весьма успешная, кстати. И сегодня она это в очередной раз доказала, разместив на своей страничке в «Фейсбуке» фотографии комнаты своих детей. Таким об
Маричка Падалко поделилась секретами многодетной мамы (ФОТО)
Маричка Падалко поделилась секретами многодетной мамы (ФОТО)

Как вы знаете, Маричка Падалко – не только успешная ведущая ТСН, но еще и многодетная мама. Тоже, кстати, весьма успешная. И сегодня она это в очередной раз доказала, выложив на своей страничке в «Фейсбуке» фотографии комнаты своих детей. Таким образом телеведущая продемонстрировала, как ей удается размеситить в маленькой детской комнате всех троих. Оказалось, весь секрет – в планировке и чудо-мебели. «Всім багатодітним присвячується))», – написала Маричка.

«Якби я в пошуках варіанту, як розмістити трьох дітей в одній кімнаті, не побачила кілька фотографій в Інтернеті, які б наштовхнули мене на рішення, я б ще довго спотикалася об два дитячих ліжка на шляху до свого, найменша дитина б і надалі спала з батьками, а старші діти робили би уроки на кухні, – призналась Маричка. – Цим постом я хочу повернути свій борг Всесвіту і, можливо, теж комусь допомогти вмістити велике щастя в маленькі метри».

«Жити в такому режимі робочий тиждень – з понеділка по п’ятницю – нам цілком вистачає місця, особливо враховуючи той факт, що і батьки, і діти мають щільні графіки, і ми рідко, на жаль, перетинаємося вдома всі разом», – признается Падалко.

Ну и напоследок Маричка Падалко добавила: «Я насправді дуже хочу підтримати тих, кому здається, що квартирне питання – це хрест на всіх сімейних планах. Я теж люблю комфорт і простір, і мрію про той час, коли ми логістично зможемо собі дозволити весь час жити за містом на дачі, де в кожного є своя кімната, а не лише у вихідні і канікули. Але комфорт залежить в першу чергу від стосунків і бажання їх створювати. Іноді і двом людям може бути затісно у великому будинку, а вп'ятьох зручно у невеликому просторі».

А что, по-моему, очень дельное замечание и очень интересный совет по планировке.

Дуся

                                                                                                                 Фото: facebook/Марічка Падалко

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду