Майкл Щур подстригся, получил оружие и описал питание в армии (ФОТО)

Майкл Щур подстригся, получил оружие и описал питание в армии (ФОТО)

Как вы знаете, недавно ведущий программы «Утеодин» на телеканале «UA:Перший» Майкл Щур принял решение идти в армию, чему предшествовала паника фанатов и коллег. Однако Щур не поддался на уговоры и уже без малого неделю проходит службу. О своих солда
Майкл Щур подстригся, получил оружие и описал питание в армии (ФОТО)
Майкл Щур подстригся, получил оружие и описал питание в армии (ФОТО)
2 Серп 2015
0
7207

Как вы знаете, недавно ведущий программы «Утеодин» на телеканале «UA:Перший» Майкл Щур принял решение идти в армию, чему предшествовала паника фанатов и коллег. Однако Щур не поддался на уговоры и уже без малого неделю проходит службу.

О своих солдатских буднях на «учебке» журналист регулярно отчитывается в своем «Фейсбуке». Так мы узнали, что на днях Майкл уже получил оружие и сделал себе традиционную армейскую стрижку, но усы при этом оставил.

"Попросив Костю, щоб мене постриг. Він і постриг. Під 12мм", - пишет Щур

«Зранку перед сніданком отримали зброю. У мене - ручний кулемет калашнікова. Мені і ще кільком дали бронежилети і каски. І ми пішли наполігон, - пишет Майкл в своем "Фейсбуке". - В броніку важко йти. І це він ще без розгрузки (оголошую конкурс на норм. укр. відповідник слова "розгрузка" і "учієбка"). Але йшли недалеко.

Сьодні нам розповідали про основи тактичної медицини. Це було дуже цікаво. Як накладати жгут - на руки, на ноги, на шию. Типи поранень в тактичній медицині (їх три). Що і коли можна і треба робити, щоб врятуватися чи врятувати когось. Було пару шокуючих для мене відкриттів. Наприклад - якщо ти приповз, щоб помогти пораненому на полі бою, то тре так лягти, щоб ним прикритись від ймовірного вогню або навіть повернути його так, щоб ним прикритись. Так трохи несподівано для нас - мирних - пра?

Ну і ще багато іншого. Реально так доступно і в такий короткий час розповісти про першу допомогу - це дуже круто. Дякую дівчатам з Білих Беретів. Це були мегакорисні 2 години. Завтра буде 4-ри, а потім ще чотири. Сподіваюсь буде так само цікаво.

Далі ми мали вправу - просидіти в окопі, коли зверху проїжджає танк (у нашому випадку САУ) і кинути йому ззаду гранату. Я не попав)

Далі обід.

А потім - отримання зброї. Стільки автоматів і всього іншого я ще не бачив в одному місці! Обіцяють дати постріляти з понеділка. При чому на всьому».

Также Майкл, как обещал ранее, рассказал подробно о питании в солдатской столовой:

«Трохи про харчування. Я поїсти люблю. Ось що нам давали за ці 2 дні:

Сніданок - Рис або перловка з тушонкою

Обід - перловий си пшонниц суп (чи щось таке) і гречка чи рис з м'ясом. Булка і чай.

Вечеря - рис і м'ясо або інша каша.

Єдине, що парить - це черга. Якось у черзі хтось із солдатів сказав "цікаво чи кухарки так само готують своїм чоловікам?". Як бачите, шановні столичні і не тільки феміністки, сексизм тут буяє (хоча за таке слово можуть, про всяк випадок і в..ти, не вдаючись у подробиці). Мені цікаво, почути реакцію феміністок на тату "любви достойна только мать" на руці одного з бійців.  Але щось я пішов у інший бік.

Годують добре (це суб'єктивне враження за підсумками 2-х днів і воно ще може змінитись. ). Порції великі.

Наша їжа виглядає так:

Черга з солдатів у два намети з кухнею. Там дві жінки накладают нам їжу. А потім - у стоячі їдальні.

От черга парила найбільше. Тепер, щоправда, поставили по 4-ри жінки на роздачу. Гіганське черга рухається удвічі швидше. Це радує».

Похоже, в целом у Майкла все неплохо складывается. Надеюсь, так будет и дальше.

Дуся

Фото: facebook.com

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Детектор медіа»
Зміни, про які було оголошено на щорічній конференції F8 у Каліфорнії, роблять для користувачів сервісу групи основною частиною спілкування в соцмережі.
01 Трав 2019 13:42
2 778
ДУСЯ
Журналист Осман Пашаев написал пост  том, что оба канала иновещания в Украине – совершенно равнозначны: «Недавно Александр Ткаченко пристыдил Юрій Стець за государственное иновещание. Один делает Ukraine Today второй - Ukraine Tomorrow. Панове, чтоб
27 Жов 2015 17:42
5 205
ДУСЯ
Ведущий кулинарного шоу «МастерШеф» на СТБ Эктор Хименес-Браво выложил в Instagram фото своей мамы. «Моя мама ужасно любит йогу, – похвастался кулинар-телеведущий. – Для неё это самая важная часть дня! А каким спортом занимаетесь вы?. Что ж, нужно
27 Жов 2015 16:32
4 631
ДУСЯ
Люблю, когда люди с юмором и умеренной простотой относятся к собственной персоне. Живой пример – ведущий шоу экстремальных путешествий «Світ навиворіт» Дмитрий Комаров. Недавно он поделился в соцсетях фотографией из одного таблоида, в котором фамилию
27 Жов 2015 11:21
2 552
ДУСЯ
Вчера в Украине прошли выборы в местные органы власти. И, конечно, еще со вчерашнего дня в Интернете начались бурные обсуждения текущего голосования, прогнозов его результатов, данных различных экзит-поллов и т.п. Многие медийщики, дабы не переживать
26 Жов 2015 19:35
7 534
ДУСЯ
В то время, пока возбужденные толпы пользователей соцсетей наперебой радуются, ругаются и скорбят по поводу выборов, ведущий «Надзвичайних новин» Константин Стогний впал в ностальгическую задумчивость. На своей страничке в «Фейсбуке» он опубликовал с
26 Жов 2015 17:27
4 767
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду