КМДА має намір створити туристичний сайт Києва

КМДА має намір створити туристичний сайт Києва

8 Жовтня 2014
3234
8 Жовтня 2014
12:32

КМДА має намір створити туристичний сайт Києва

3234
КМДА має намір створити туристичний сайт Києва
КМДА має намір створити туристичний сайт Києва

Київська міська державна адміністрація (КМДА) має намір створити туристичний сайт Києва. Про під час першого засідання міжвідомчої міської ради з питань туризму і екскурсій повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, йдеться на сайті «РБК-Україна».

 

Пані Старостенко заявила про необхідність упорядкувати офіційні веб-сайти Києва, зокрема, виділити один багатофункціональний туристичний сайт міста з перехресним посиланням на сайт КМДА. Крім цього, вона зазначила, що Києву не вистачає інфраструктури і системи навігації, яка допомогла б туристу зорієнтуватися у програмі свого візиту і вибрати найбільш цікаві маршрути.

 

«Поширеною в усьому світі практикою, яка вирішує подібні задачі, є зонування міста за основними туристичними маршрутами», - зазначила Ганна Старостенко. За словами заступника голови КМДА, такі маршрути повинні бути оснащені необхідними навігацією українською та англійською мовами.

 

«На маршрутах варто розмістити туристично привабливі елементи, а також відповідні покажчики, довідкові туристичні служби та необхідні елементи інфраструктури. Крім того, слід організувати правильні туристичні офіси: в кожній із зон, а також в аеропортах та на центральних вокзалах якісно реорганізувати роботу існуючих інформаційних центрів із значним розширенням сервісу, орієнтованого на клієнта», - повідомила Ганна Старостенко. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду