«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня

«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня

22 Вересня 2014
6589
22 Вересня 2014
16:01

«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня

6589
«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня
«Битва екстрасенсів-14» стартує на СТБ 5 жовтня

14-й сезон містичного реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» стартує на телеканалі СТБ 5 жовтня. Шоу виходитиме по неділях о 19.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Чотирнадцятий за ліком сезон буде насичений сенсаційними розслідуваннями. Екстрасенси спробують встановити причини однієї з найбільших катастроф ХХ століття - загибелі лайнера «Нахімов», розслідують гучне вбивство заслуженого артиста України, шукатимуть невинно ув'язнених у в'язниці суворого режиму і передбачать, що чекає Україну в осяжному майбутньому. У цьому сезоні ми перевіримо не лише екстрасенсорні здібності, а й людські якості наших учасників: відданість, вірність, дружелюбність, відповідальність», - говорить Юлія Федець, директор творчого об'єднання телеканалу СТБ.

 

У 14-му сезоні змагатися в «Битві екстрасенсів» приїхали учасники з Гваделупи, Австралії, Франції, Німеччини, Словенії, США. За повідомленням прес-служби, вперше на шоу будуть дві жінки-ясновидці, які працюють виключно в парі. Також у проекті бере участь сімейна пара циган із Санкт-Петербурга.

 

Містером Х 14-го сезону, чию долю розкриватимуть учасники, стане актриса Наталя Андрейченко.

 

Беззмінним ведучим і суддею шоу протягом 14 сезонів залишається Павло Костіцин. Судді проекту - Хаял Алекперов та Альона Курилова, переможці минулих сезонів шоу «Битва екстрасенсів», експерти проекту «Слідство ведуть екстрасенси».

 

 

Нагадаємо, «Битва екстрасенсів» - це українська адаптація британського формату Psychic Challenge. Учасники реаліті-шоу, які пройшли попередні випробування, намагаються довести телеглядачам свої надприродні здібності. За кожним випробуванням стежать експерти. Щотижня спостерігачі вирішують, хто з екстрасенсів краще за інших цього разу виявив здібності, а хто має залишити шоу.

 

Нагадаємо, що новий осінній сезон на СТБ стартував 23 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду