«1+1 production» планує зняти два проекти спільно з Росією

«1+1 production» планує зняти два проекти спільно з Росією

22 Вересня 2014
5576
22 Вересня 2014
14:35

«1+1 production» планує зняти два проекти спільно з Росією

5576
«1+1 production» планує зняти два проекти спільно з Росією
«1+1 production» планує зняти два проекти спільно з Росією

Внутрішній продакшн групи «1+1 медіа» планує зняти два проекти в копродукції з Росією. Про це головний продюсер фільмів і серіалів «1+1 production» Олена Васильєва повідомила в інтерв'ю виданню «МедіаБізнес».

 

«Ми скоро оголосимо офіційно про один  спільний проект, сценарій до якого писали ми. Зараз він на етапі підписання договору. На черзі - ще один», - повідомила продюсер.

 

Деталі про ці проекти поки що невідомі.

 

Пані Васильєва зазначила, що попри відмову від російського пропагандистського продукту і заклику інших каналів приєднатися, «1+1 медіа» не припинить копродукцію з Росією - щоправда, за певних умов.

«Ми не відмовляємося від спільного виробництва з Росією, з російськими продакшнами, але в тому випадку, якщо ми можемо активно впливати на продукт, на його зміст. Якщо задіяні, як мінімум, українські сценаристи, якісь інші ключові фахівці, якщо можуть бути задіяні українські виробничі потужності, і щось буде зніматися тут», - зазначила вона.

 

Також Олена Васильєва зазначила, що, аби обійтися без російських серіалів, український телеканал має показувати 200 годин альтернативного праймового продукту. На думку продюсера, їх реально виробляти за умови активного власного та спільного виробництва.

 

Нагадаємо, Олена Васильєва також анонсувала створення політичної комедії «Кандидат», де в головній ролі кандидата в президенти знявся шоумен Антон Лірник, та двох фестивальних прокатних проектів.

 

У липні в «1+1 медіа» заявили про орієнтацію на розвиток національного теле- та кіновиробництва. Також генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко розповідав про перемовини щодо співпраці з польськими телевізійниками.

 

Як  повідомляла «Детектор медіа»,  телеканал «1+1» розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва. Режисер Семен Горов знімає для «1+1 продакшн» україномовний комедійний серіал «Московський родич».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду