Осінній сезон – 2014: нове й оновлене на каналах «другого ешелону»

Осінній сезон – 2014: нове й оновлене на каналах «другого ешелону»

10 Вересня 2014
12296
10 Вересня 2014
14:58

Осінній сезон – 2014: нове й оновлене на каналах «другого ешелону»

12296
Події минулого півріччя – революція та початок військових дії на сході України – вплинули й на формування сіток нового сезону на телеканалах так званого другого й третього ешелону
Осінній сезон – 2014: нове й оновлене на каналах «другого ешелону»
Осінній сезон – 2014: нове й оновлене на каналах «другого ешелону»

Після огляду нового сезону на топ-шести комерційних каналах і Першому національному «Детектор медіа» аналізує новинки осені на каналах так званого другого й третього ешелону. На них теж позначилася війна та події в країні.

 

«Еспресо TV», 5 канал та ZIK поповнили ефір програмами про війну та її героїв, канал «112 Україна» збільшив інформаційне мовлення та хронометраж програми «Воєнний щоденник». Телеканал БТБ звертає увагу глядача на віковічне викривлення української історії, а дитячий анімаційний канал «Плюсплюс» прищеплює патріотичні цінності найменшим українцям програмою «Це наше і це твоє».

 

Водночас з ефіру спеціалізованих на розважальному контенті телеканалів нікуди не зникли «легкі» шоу та комедійні проекти: ТЕТ проводить кастинги нового реаліті «Любов онлайн» та запустив «Панянку-селянку-2», а також два анімаційні проекти «Студії Квартал-95». НЛО TV готує продовження своїх «фірмових» програм та реаліті, а також запускає новий скетчком про гопників «Сишиш шоу». Телеканал K1 презентував новинку - кулінарний проект «Рецепти щастя», а «2+2» - гумористичне шоу «Real Бодрит».

 

Жанр розслідування лишається в тренді на кількох проаналізованих телеканалах (ZIK, «2+2», НТН, «112 Україна»). Водночас канал НТН продовжує зосереджуватися на детективних серіалах - восени в ефірі відбудеться прем'єра п'яти відомих зарубіжних проектів.

 

 

ТЕТ

 

 

ТЕТ продовжує восени транслювати реаліті та скетчкоми. Серед них - нові сезони «Панянки-селянки», «Вітальки» та «Країни У», а також прем'єри проектів «Якось під Полтавою» та «Любов онлайн». Усі проекти на замовлення канали виробляють сторонні продакшни - Friends Production, «Студія Квартал-95», «Роги та копита» і «Драйв продакшн».

 

«Панянка-селянка - 2»

Виробник: Friends production

Формат: оригінальна ідея

Старт: 25 серпня

Опис: за умовами реаліті учасницями кожного випуску стають дві дівчини - одна з села, інша з міста. На три дні вони міняються місцями. Учасниці мають замінити одна одну у всіх сферах життя - в сім'ї, на робочому місці та у колі друзів.

 

«Країна У - 3»

Виробник: «Студія Квартал-95» і «Драйв продакшн»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 25 серпня

Опис: у новому сезоні скетчкому про життя молоді в різних містах України вперше з'явиться місто Одеса - героями одеських скетчів стала компанія нерозлучних друзів, які виросли в одному дворі. Гриша, Шура та Костя - послідовники Остапа Бендера, веселі приморські авантюристи. Ролі виконують учасники команди КВН «Одеські манси». У шоу також залишаться персонажі з Криму - гопники-інтелектуали із Сімферополя Мішаня та Кабан.

 

«Якось під Полтавою»

Виробник: «Студія Квартал-95»

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: новий ситком стане спінофом (автономним продовженням) історії героїв полтавського скетчу з проекту «Країна У».

 

«Любов онлайн»

Виробник: Friends production

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: героями романтичного реаліті стали закохані, які живуть у різних країнах і ніколи не бачилися особисто, їх роман -віртуальний.  Команда шоу допоможе їм зустрітися у реальності, аби перевірити почуття.

 

«Віталька-6»

Виробник: «Роги та копита»

Формат: оригінальна ідея

Старт: листопад

Опис: скетчком розповідає про пригоди горе-мачо Вітальки. У новому сезоні однією з головних героїнь стане його сестра Настя. Зйомки шостого сезону розпочалися влітку.

 

 

НЛО TV

 

 

Молодіжний канал холдингу «Медіа Група Україна» зосереджує увагу глядача на скетчкомах і ситкомах, а також на розважальних і гумористичних проектах. Усі вони виробляються на замовлення каналу незалежними продакшнами - Total Film, Friends Production, «17 продакшн», Idea Production, «Гольфстрім продакшн» і «Мамахохотала продакшн».

 

Крім цього в ефірі НЛО TV з'являться прем'єрні випуски російських гумористичних проектів виробництва Comedy Club Production: Comedy Club, Comedy Woman, Stand Up. 

 

У новому осінньому сезоні НЛО TV вніс зміни у звичний теледизайн. Канал використовуватиме в оформленні каналу поширений прийом глітча - навмисного спотворення зображення, тобто створення перешкод, спотворень і глюків штучним шляхом.

 

«Чистоплюї»

Виробник: Total Film

Формат: оригінальна ідея

Старт: 30 серпня

Опис: програма присвячена рідкісним, складним і незвичайним професіям в Україні. Суть проекту - донести до глядача, що його рід діяльності далеко не найгірший та показати, що без фахівців вузької сфери нам довелося б складно. Двоє ведучих програми «Чистоплюї» Серж і Енджі розшукують професії, про які глядач в більшості своїй або не чув, або ставиться до них із зневагою і випробовуватимуть їх на собі. Ведучі знайомляться з фахівцями своєї справи, навчаються азів і намагаються освоїти професію. Глядач дізнається про поширеність тієї чи іншої професії в світі, її особливостях, зарплаті.

 

«Чотири мачо та удача - 2»

Виробник: Friends production

Формат: оригінальна ідея

Старт: 31 серпня

Опис: реаліті-шоу вчить, як стати справжнім мачо. Четверо ведучих - професіоналів допоможуть ботанам, закомплексованим у собі хлопцям стати сильними, мужніми й успішними хлопцями. Склад коучів у другому сезоні залишилася незмінним - це італійський шеф-кухар Вінченцо Барба, тренер з фітнесу Єгор Ламака, персональний стиліст Іван Супрун і психолог Олександр Сударкін.

 

«Сишиш шоу»

Виробник: «17 продакшн»

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: у комедійному скетчкомі розповідається про чотирьох друзів, яким «пощастило» народитися «на районі». Вони ходять парами, адже одразу чотири молодики в спортивних костюмах привертають увагу міліції. У пошуках легкої наживи, герої потрапляють у різні комічні ситуації, де події розвиваються не так, як планують хлопці. Щовечора вони збираються у своїй улюбленій альтанці і діляться враженнями.

 

«Як гартувався стайл - 2»

Виробник: Idea Production

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: у ситкомі український репер Ярмак і його найкращий друг Гусь продовжують потрапляти у різні пригоди на шляху до успіху. У другому сезоні на Ярмака чекають концерти, кліпи та стадіони із численними фанатами, а Гусь стане відомим продюсером. Але чи легко почати жити успішним і популярним життям звичайним хлопцям, не підготовленим до такого життя?

 

«Роздовбаї - 3»

Виробник: Total Film

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: у шоу троє ведучих проводять небезпечні експерименти, спростовують теорії. Програма «Роздовбаї» складається з 4 дослідів і 2 рубрик - «Впихнути невпихуєме» і «Зроблено шефом». Глядач дізнається, чи можливо за певний час, за допомогою спеціальних інструментів, роздовбати і скласти великий об'єкт (холодильник, телевізор, системний блок) у маленьку коробочку; навчиться готувати найбільш незвичайні страви тощо. У третьому сезоні участь у рубриці «Впихнути невпихуєме» візьмуть шоумен Андрій Джеджула, фабрикант Марк Савін, хореограф Амадор Лопес, співак Василь Бондарчук та інші.

 

«Онлайн 3.0»

Виробник: «Гольфстрім продакшн»

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: у скетчкомі розповідається про кумедні історії з життя типової блондинки Лєни та її постійних пошуків в інтернеті. Лєну в житті влаштовує абсолютно все: чоловік дозволяє їй витрачати гроші і дає повну свободу дій. Тому, не втрачаючи можливостей, Лєна відірветься «по-максимуму» - витратить ще більше грошей, подивиться ще більше відео, запостить ще більше фото.

 

«Мамахохотала - 2»

Виробник: «Мамахохотала продакшн»

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: студія «Мамахохотала» представляє добірку кращих стендапів з молодими гумористами: Романом Грищуком, Олегом Маслюком, Євгеном Яновичем, Анею Гресь, Женею Новоселецьким і акторами студії. Шоу допоможе розслабитися, змусить посміятися від душі над буденними життєвими ситуаціями та над собою.

 

 

К1

 

 

Влітку керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна повідомила, що на каналі К1 до початку нового осіннього сезону буде проведено ребрендинг і запущено п'ять нових проектів.

 

І от з 25 серпня К1 змінив свій логотип та обрав новий слоган - «Канал щасливих людей». Також в ефірі з'явилася нова серія іміджевих заставок (ID).

 

Незабаром К1 запустить на своєму сайті «Портал щасливих людей», повідомила генеральний директор К1 Ольга Задорожна. Щодня на порталі К1 розповідатиме про щастя в різних життєвих сферах, цитуватиме великих класиків, пропонуватиме добірки фільмів, музики, книг, занять, які допоможуть відволіктися від проблем.

 

«Навіть у найважчі часи людина не повинна відмовляти собі в щастя. Адже іноді швидкоплинне відчуття щастя - усмішка дитини, сонячний промінь, що відбився в калюжі, хороше кіно - здатне допомогти людині пережити найтрагічніші моменти, додати сили і бажання жити далі. Щастя - поняття умовне, його складові у кожного різні, але багато з них все ж схожі», - вважає пані Задорожна.

 

31 серпня на К1 відбулася прем'єра нового проекту «Рецепти щастя» від Ніки Досаєвої. Інших нових проектів, обіцяних Ганною Безлюдною, канал поки не оголошує. Хоча відомо, що К1 проводив кастинги до нового розважального медичного шоу. Старт проекту заплановано на другу половину осені.

 

В ефірі К1 також продовжує виходити тревел-шоу «Орел і решка. Шопінг» з ведучими Марією Іваковою та Антоном Лаврентьєвим.

 

«Рецепти щастя»

Виробник: «Кефір-продакшн» (керівник Наталія Черкасова)

Формат: оригінальна ідея

Старт: 31 серпня

Опис: кулінарне шоу. Ведуча Ніка Досаєва щонеділі готує три страви: сніданок, обід та вечерю. Під час вечері її можуть відвідати гості: друзі, знаменитості й просто незнайомі люди. Вони не лише ділитимуться враженнями від страв, а й залишають якусь суму коштів у скарбничці Ніки для здійснення її мрії - відкриття міні-пекарні та кафе.

 

 

«2+2»

 

 

Канал «2+2» продовжує восени показувати проекти «Профутбол», «Спецкор», «ДжаДАЇ. Воїни доріг», «Люстратор 7.62». Також канал запустив нове гумористичне шоу «Real Бодрит» і готує до запуску підсумкову програму «ДжеДАЇ».

 

«Люстратор 7.62»

Виробник: «1+1 production»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 21 липня

Опис: програма журналістських розслідувань. Події, що відбуваються в Україні, показали, наскільки актуальним залишається питання безкарності чиновників і керівників різних державних структур. «2+2» показує обличчя і називає прізвища прокурорів, мерів міст, начальників міліції, а також добивається їх відсторонення від займаних посад.

 

«Профутбол», новий сезон

Виробник: департамент спортивних програм «1+1 медіа»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 27 липня

Опис: в ефір телеканалу повернулася програма «Профутбол» з Ігорем Цигаником і Олександрою Лободою. Щонеділі ведучі та журналісти редакції підводять підсумки спортивного тижня, здійснюють аналіз матчів та обговорюють актуальні питання з експертами у студії. Проект повертається в ефір після невеликої перерви, разом з початком чемпіонату України. Ведучі - Ігор Циганик і Олександра Лобода.

 

«ДжеДАЇ», підсумкова програма

Виробник: департамент журналістських проектів групи «1+1 медіа»

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: проект, присвячений дорожнім подіям в Україні та світі. Незабаром програма матиме підсумковий випуск. У ньому будуть поради для тих, хто збираються в дорогу, боротьба з незаконним паркуванням, розслідування про скандальні ДТП, автомобільні афери, секрети чорного авторинку, недолив на автозаправках, халтури на СТО тощо. На початку літа програма оновилася - у ній почали розповідати про події на дорогах, важливі зміни в правилах дорожнього руху та в роботі страхових компаній. Також у програмі з'явилися кілька авторських рубрик, одну з яких готує ведуча Тетяна Ожелевська.

 

«Real Бодрит»

Виробник: «1+1 production» за участю компанії ActivVision

Формат: оригінальна ідея

Старт: 17 серпня

Опис: гумористичне шоу для чоловіків. Ведучими програми стали Вадим Шешич, Ігор Френкель і Грант Варданян. У програмі виходять постійні рубрики. Ігор Френкель у рубриці «Недосвідчений журналіст» бере інтерв'ю у зірок українського шоу-бізнесу, спортсменів і артистів, позиціонуючи себе кореспондентом-початківцем, а в рубриці «Законопроект» Вадим Шешич розповідає про нібито нові закони, які найближчим часом можуть набути чинності. Агенти проводять опитування і збирають думку громадян із цього приводу.

 

 

НТН

 

 

Осінній сезон телеканал присвятив показу п'яти зарубіжних детективних телесеріалів. Зокрема в ефірі НТН покажуть перші сезони американських серіалів «Демони Да Вінчі» (8 епізодів), «Справжній детектив» (8 епізодів), а також восьмий сезон американського серіалу «Криміналісти: мислити, як злочинець». Крім того глядачі телеканалу зможуть переглянути франко-британський серіал «Тунель» та три сезони французького серіалу «Без обмежень».

 

На НТН продовжують виходити інформаційні проекти «Свідок», «Головний свідок», «Випадковий свідок», програма «Спеціальний свідок» про ситуацію на Сході України, хід антитерористичної операції, ситуацію в армійських, міліцейських та інших підрозділах спеціального призначення, про біженців та життя в облозі, а також проект журналістських розслідувань «Агенти впливу». В ефірі йдуть повтори проектів «Легенди бандитської Одеси», «Південь. Нерадянський Союз», «Таємниці кримінального світу», «Речовий доказ», «Легенди карного розшуку», «Правда життя».

 

Телеканал також покаже продовження прем'єрного документального проекту «Україна 2014».

 

«Україна 2014»

Виробник: «Золоте руно»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 24 серпня

Опис: документальну трилогію до Дня Незалежності України присвячено небайдужим людям та героям сучасних військових дій в Україні. До неї увійшло три фільми «Добровольці», «Волонтери» та «Поверненці».

 

 

«Плюсплюс»

 

 

В осінньому сезоні канал «Плюсплюс» показуватиме мультфільми від Disney «Софія прекрасна», «Таємниці Гравіті фолс», «Фінеас і Ферб»; світові хіти: «Маша та Ведмідь», «Машині казки», «Дружба - це диво», «Сердиті пташки» та веселі мультики «Оггі та Кукарачі», «Ціповіль», «Олівія», «Комашки».

 

Також на «Плюсплюс» вийдуть продовження дитячих проектів, знятих на замовлення каналу.

 

«Казка з татом», другий і третій сезони

Виробник: «МастерВідео»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 1 жовтня

Опис: у цій програмі «анімуються» дитячі книжки. Оживають персонажі з реальних книжок, а «зіркові» тата (Юрій Горбунов, Валерій Харчишин, Андрій Доманський, Іван Малкович та інші) озвучують історію. На сайті каналу «Казка з татом» є у форматі караоке, тобто кожен батько може зайти на сайт, обрати будь-яку казку та своїм голосом начитати її своїй дитині, у зручний для себе час. Для третього сезону канал створив 11 казок, героями яких стали власні персонажі каналу.

 

«Корисні підказки - 2»

Виробник: «МастерВідео»

Формат: оригінальна ідея

Старт: зараз в ефірі перший сезон, готується другий

Опис: у програмі лунають поради, які має знати кожна дитина та розкриваються важливі для дітей проблеми, які батьки інколи забувають пояснити. Підбором тем займається психолог. Поради тут - дуже різні: як поводитись, якщо ти новенький в школі, грати чи ні на «слабо», що робити, якщо загубився в транспорті тощо. Проект орієнтований як на дітей різного віку, так і на батьків.

 

«Це наше і це твоє - 2»

Виробник: Департаменту дизайну та промо каналу «Плюсплюс»

Формат: оригінальна ідея

Старт: жовтень

Опис: короткі анімаційні відео з фактами про Україну, якими можна пишатись. Вони подаються у простій, дотепній формі. Відео побудовано на асоціативному ряді. Все, про що в програмі говориться, творці намагаються візуалізувати. Для них важливо достукатись до уяви дитини, зробити так, щоб їй було легко запам'ятати інформацію і цікаво її переказувати.

 

 

ZIK

 

 

У новому телевізійному сезоні телеканал ZIK, який переходить у загальнонаціональний формат, запропонує документалістику, соціальні проекти, аналітичні ток-шоу, журналістські розслідування, які давно стали візитівкою каналу.

 

Проект «Наші гроші» розділиться на три: два тижневики та одну щомісячну програму. Перша програма - «Наші гроші», яку веде Денис Бігус, - буде й далі розслідувати зловживання тендерами і бюджетними коштами. Друга програма розкриватиме корупційні зв'язки, третя - розповідатиме, кому і яким чином дісталися різні галузі економіки України.

 

В осінньому сезоні будуть оновлені відомі глядачам ZIK проекти «Народний контроль» із Дмитром Добродомовим, «Люстрація», та «Прямим текстом» з Остапом Дроздовим. Зокрема, «Прямим текстом» восени розділиться на дві. Одна частина під назвою «Прямим текстом» буде робитися у Львові, а по четвергах на ZIK ітиме хард-ток під назвою Drozdov, який Остап Дроздов вестиме з Києва.

 

«Люстрація» з осені теж виходитиме з київської студії та стане ключовим проектом каналу. У ній відтепер розбиратимуть не львівських чи івано-франківських чиновників, правоохоронців і суддів, а високопосадовців національного рівня. Якщо раніше редакційний контроль за «Люстрацією» здійснював львівський Люстраційний комітет, то нині ZIK починає процес формування редакційної ради загальноукраїнського рівня для програми «Люстрація».

 

Програма Дмитра Добродомова «Народний контроль» наразі залишається у львівській студії, а з лютого вона буде виходити в Києві.

 

У День Незалежності стартувала серія роликів «2014. Ціна свободи». «Це непрості відповіді українських військових, котрі перебувають у зоні АТО, а також родичів героїв Небесної сотні на прості запитання про Батьківщину, любов, мир і війну...», - повідомляють на каналі. Також восени ZIK запустить телепроект про героїв АТО під робочою назвою «По живому».

 

На передвиборний період ZIK хоче відновити програму «Фільтруй Раду», яку у 2012 році випускав спільно з громадським рухом «Чесно» (наразі невідомо, чи продовжиться співпраця з «Чесно»).

 

Також в ефірі ZIK залишиться ток-шоу «Гра в класику» із Сергієм Рахманіним, науково-популярний проект «Історична правда» з Вахтангом Кіпіані.

 

Із вересня на сайті ZIK.UA починає роботу в режимі нон-стоп проект «ZIK-стрім». Згодом стрім-трансляції будуть також переривати сітку мовлення телеканалу ZIK. 

 

Усі програми до нового сезону ZIK виробляє самостійно.

 

«2014. Ціна свободи»

Виробник: телеканал ZIK

Формат: оригінальна ідея

Старт: 24 серпня

Опис: проект до Дня Незалежності став довготривалим. Жанр - живі «бліци», відповіді на вічні питання: про любов, життя, війну, смерть, Батьківщину. Відео для проекту знімається під час поїздок журналістів телеканалу в зону АТО, а також під час зустрічей з родичами полеглих  героїв. Хронометраж - 1-2 хвилини.

 

Drozdov

Виробник: телеканал ZIK

Формат: оригінальна ідея

Старт: друга половина вересня (щовівторка)

Опис: проект у жанрі хард-ток. Гостями авторської прямоефірної програми ведучого телеканалу ZIK Остапа Дроздова будуть ньюзмейкери тижня, які обговорюватимуть найактуальніші теми.

 

«По живому»

Виробник: телеканал ZIK

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: програма під робочою назвою «По живому» розповідатиме про героїв АТО. Вона складатиметься з документальних фільмів, а також обговорення в студії.

 

Новий проект журналістських розслідувань

Виробник: телеканал ZIK

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: назва проекту ще не затверджена. Він буде зосереджений на розкритті корупційних зв'язків із застосуванням «схемотехніки». Виходитиме щотижня, як і «Наші гроші».

 

«Наш капітал»

Виробник: телеканал ZIK

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: програма журналістських розслідувань розповідатиме, кому і яким чином дісталися різні галузі економіки, кому вони належать, чи були виконані цими власниками всі інвестиційні зобов'язання. Це буде місячна програма по галузях - нафтогазовій, лісовій, машинобудівній тощо.

 

 

5 канал

 

5 канал продовжує традиційне програмування свого ефіру. Щоправда з вересня 5 канал оновив програму «Ранок на П'ятому» - у шоу з'явилися нові рубрики та декорації, а також запустив новий проект «Єдина родина».

 

«Єдина родина»

Виробник: 5 канал

Формат: оригінальна ідея

Старт: 31 серпня

Опис: соціально-патріотичний проект присвячено розповідям про різні долі українців та зокрема й про героїв війни. Одні історії викликають усмішку, інші - сльози. За допомогою рідних та знайомих загиблих буде збережено пам'ять про героїв, а також у програмі розповідають про самовідданість бійців на передовій, які неодмінно стануть прикладом для молодого покоління. Веде програму Олена Абаза.

 

 

«112 Україна»

 

 

Влітку телеканал «112 Україна» суттєво розширив інформаційне мовлення. З 28 липня ранкові новини виходять в ефірі з понеділка по п'ятницю з 7 ранку, щогодини. А з 4 серпня в сітці додалися три вечірні випуски новин - о 21.00, 23.00 та 00.00. При цьому випуски новин о 19.00, 20.00 і 23.00 виходитимуть на каналі у форматі підсумкових, а решта - у форматі коротких інформаційних повідомлень.

 

Також канал збільшив хронометраж програм «День. Made in Ukraine» і «Воєнний щоденник».

 

30 серпня в ефірі «112 Україна» стартував новий проект із депутатом Сергієм Капліним «Народна прокуратура», а невдовзі в ефірі вийде новий сезон ток-шоу Наталіє Влащенко Hard Talk.

 

«Народна прокуратура із Сергієм Капліним»

Виробник: невідомо

Формат: авторський проект

Старт: 30 серпня

Опис: у програмі розслідувань автор і ведучий Сергій Каплін, керуючись чинним законодавством і користуючись повноваженнями народного депутата, разом із журналістами каналу розслідує резонансні справи. У фокусі програми - викриття хабарників та аферистів, нейтралізація корупційних схем фінансових махінацій.

 

Hard Talk, новий сезон

Виробник: невідомо

Формат: авторський проект

Старт: осінь

Опис: вечірнє авторське ток-шоу Наталії Влащенко в жанрі хард-ток. У новому сезоні програма йтиме в прямому ефірі, у праймі суботи та неділі. Її гостями стануть найвпливовіші політики та громадські діячі країни.

 

 

«Еспресо TV»

 

 

Наприкінці серпня «Еспресо TV» запустив два нові суспільно-політичні проекти - «Година ЧЕ з Єгоро Чечериндою» та «Хроніки війни».

 

Програмний директор телеканалу Марія Гурська також анонсувала нову щотижневу програму в жанрі політичної сатири, в якій відомі журналісти та експерти в легкій, іронічній формі обговорюватимуть найяскравіші події тижня. Проект вийде в ефір найближчим часом, проте його назва та ведучі досі невідомі.

 

«Еспресо TV» покаже також свіжі журналістські розслідування і документальні проекти кращих режисерів України і світу, що стосуються актуальної політичної ситуації та історичних передумов сьогоднішньої міжнародної ситуації.

 

«Година ЧЕ з Єгором Чечериндою»

Виробник: «Еспресо TV»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 26 серпня

Опис: прямоефірне політичне ток-шоу, куди приходять політики й експерти, щоб взяти участь у гострій дискусії про долю країни у прямому ефірі. У програмі обговорюються найважливіші події та явища дня, що минув.

 

«Хроніки війни»

Виробник: «Еспресо TV»

Формат: оригінальна ідея

Старт: серпень

Опис: щоденна програма журналіста Артема Шевченка інформує суспільство про досягнення та проблеми української армії, а також аналізує найгостріші ситуації на Східному фронті. Гості «Хронік війни» - це солдати та офіцери, бойові командири, фахові військові експерти, воєначальники та керівники. Рубрики програми: «Щоденник АТО», «Фронтові історії», «Герої небесного війська», «Війна - жіночий погляд». Також постійною складовою програми є спеціальні репортажі з лінії фронту та з тилу. 

 

 

БТБ

 

Для нового телевізійного сезону канал БТБ підготував новий історичний проект власного виробництва «Україна: лабіринти історії».

 

«Україна: лабіринти історії»

Виробник: телеканал БТБ

Формат: оригінальна ідея

Старт: 24 серпня

Опис: науково-пізнавальна щотижнева програма, автори якої - ведучий Олександр Морщавка та режисер Олена Даньшина - намагаються відшукати правду про історію України разом з провідними вітчизняними науковцями. Проект розвінчує історичні міфи та викриває фальсифікації.

 

Фото - uainfo.org, із сайтів каналів, від прес-служб каналів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12296
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дима
3502 дн. тому
Жду еще каких нибудь новых и интересных проектов как на 112 с Каплиным, очень интересно!
Наталі
3503 дн. тому
Вже чекаю з нетерпінням нового сезону ток-шоу з Наталіє Влащенко "Hard Talk" на 112. дуже сподобався минулий сезон...коли почнеться новий сезон?
Николай
3503 дн. тому
кстати неплохую программу запустили на 112 с Каплиным! по-больше бы таких программ и было бы интересней по вечерам, а не за мыльными сериали, проводить время!
Андре
3504 дн. тому
Надо побольше просто информационных программ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду