Телеканал ATR змінив програмну концепцію

Телеканал ATR змінив програмну концепцію

6 Серпня 2014
4777
6 Серпня 2014
16:29

Телеканал ATR змінив програмну концепцію

4777
Телеканал ATR змінив програмну концепцію
Телеканал ATR змінив програмну концепцію

Кримськотатарський телеканал ATR (ТОВ «Телевізійна компанія "Атлант-СВ"») змінив програмну концепцію - відповідні зміни до супутникової ліцензії каналу внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 31 липня.

 

Телеканал збільшив частку програм власного виробництва з 9 годин 20 хвилин до 12 годин 40 хвилин на добу, водночас на дві години зменшив частку національного телепродукту (до 14 годин 10 хвилин на добу) та відповідно збільшив частку іноземного продукту (до 9 годин 50 хвилин на добу).

 

Формат каналу замість розважально-інформаційного з фільмопоказом став інформаційно-розважальним з фільмопоказом. Збільшився обсяг інформаційно-аналітичних і публіцистичних, науково-просвітницьких, дитячих програм, зменшився - культурно-мистецьких, розважально-музичних програм і фільмопоказу.

 

Нагадаємо, що ТОВ «Телевізійна компанія "Атлант-СВ"» володіє ліцензіями на мовлення каналу ATR на супутнику та в ефірі на 27 ТВК у Сімферополі, а також ліцензією на мовлення радіо «Мейдан» на частоті 102,7 МГц у Сімферополі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду