Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан

Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан

29 Липня 2014
4527
29 Липня 2014
14:44

Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан

4527
Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан
Стилістом проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» буде Андре Тан

У новому проекті телеканалу «1+1» про перетворення жінок «Поверніть мені красу» за зміну стилю героїнь відповідатиме український дизайнер Андре Тан. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», героїнями шоу стануть жінки, яким недоліки зовнішності завадили досягти бажаних успіхів в житті. Зйомки проекту веде компанія Sister's Production, програма вийде в ефір уже цієї осені.

 

«За свої 30 років я змінив імідж понад 10 тисяч жінок, і зараз я можу реалізувати цей досвід у проекті «Поверніть мені красу». Для героїнь цей проект - останній шанс почати нове життя. Вони прийшли в шоу не для того, щоб підправити собі носик або збільшити груди. Саме життя змусило героїнь звернутися по допомогу до професіоналів, які допоможуть їм повністю змінитися і зроблять так, щоб жінки полюбили себе і своє відображення в дзеркалі. Цей проект - виклик як для учасниць, так і для мене», - стверджує Андре Тан.

 

Продюсери шоу зазначили, що кастинг стиліста у «Поверніть мені красу» тривав не один день, і саме Андре Тан виявився найбільш близьким за духом до ідеї програми. «Ми знайомі з ним давно і знаємо, що Андре - не просто дизайнер, який шиє одяг. Він підбирає людям стиль, який цілком відповідає їхньому внутрішньому і зовнішньому світові й допомагає їм розкритися як особистостям», - коментують у Sister's Production.

 

Нагадаємо, у попередніх повідомленнях каналу зазначалося, що стилістом проекту буде Ільяс Сахтара.

 

У шоу «Поверніть мені красу» трансформації героїнь, як зовнішні, так і внутрішні, відбуватимуться за допомогою «Команди порятунку», кожен член якої є фахівцем у своїй сфері. До неї, окрім Андре Тана, входять заслужений лікар України, член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів Ростислав Валіхновський, пластичний хірург Дмитро Слоссер, який працює на міжнародному ринку і має досвід у реконструктивній хірургії, психотерапевт Олена Любченко, яка має 15-річний психотерапевтичний досвід. «Команда» рятуватиме не тільки красу героїнь, але й їхню сім'ю, стосунки з близькими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду