Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова

Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова

24 Липня 2014
4593
24 Липня 2014
09:38

Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова

4593
Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова
Телеканал Ukraine Today стане голосом нової Європи – Тетяна Пушнова

В групі «1+1 Media» ведеться активна підготовка до запуску міжнародного новинного каналу Ukraine Today, який повинен уперше вийти в ефір в тестовому режимі 11 серпня. Про це йдеться в сюжеті випуску новин ТСН за 23 липня.

 

Мовлення новинного каналу вестиметься англійською, а згодом і російською мовами. Потенційні ведучі - виключно англомовні журналісти. Саме з вуст іноземців світ отримає доступ до реальних фактів та подій у нашій країні, стверджує ТСН. Генеральний продюсер телеканалу Тетяна Пушнова повідомила, що на початковому етапі ведучих у кадрі не буде - це будуть цілодобові новини.

 

«Новини про Україну, про Європу, про міжнародну політику. Новини культури, спорту, економіки, звичайно, з акцентом на українських подіях. Але ми не зациклюємось лише на Україні. Хочемо стати голосом нової Європи. Тієї Європи, яка відстоює європейські цінності», - сказала  генеральний продюсер.

 

Новини Ukraine Today транслюватиме для Європи та США через супутникові та кабельні мережі. Канал буде безкоштовним та доступним через супутник Hotbird у 2014 році на території Європи та вже з 2015 року на території США. Головний редактор каналу Пітер Дікенсон каже, на інших континентах думки українців про події в Україні майже не знають.

 

Нагадаємо,  запуск комерційного каналу іномовлення Ukraine Today 17 липня анонсував голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, не називаючи телегрупи, яка створює канал. 

 

Держава теж планує створити потужний канал українського іномовлення на базі УТР, ТОВ «Банківське телебачення» (БТБ) та каналу «Перший Ukraine».

 

«1+1 медіа» вже володіє каналом іномовлення «1+1 International», який є міжнародною версією каналу «1+1». Також «1+1 медіа» володіє новинно-спортивним каналом УНІАН-ТБ, який транслює новини, аналітичні та публіцистичні програми, документалістику і спорт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду