Австралійці попросили український стартап прибрати всі згадки про Росію

23 Липня 2014
4330
23 Липня 2014
20:55

Австралійці попросили український стартап прибрати всі згадки про Росію

4330
Австралійці попросили український стартап прибрати всі згадки про Росію

У липні український сайт-стартап по онлайн-бронюванню тенісних кортів Tennisterin.com виходить на ринок Австралії. Керівник стартапу Кирило Мазур повідомив, що австралійські партнери стартапу попросили прибрати в міжнародній версії сайту всі згадки про Росію, пише інтернет-видання AIN.UA.

 

Таке прохання було висунуте у зв'язку із катастрофою літака Boeing-777 «Малазійських авіаліній», серед пасажирів якого знаходились і громадяни Австралії. Прохання австралійські партнери мотивували тим, що в Австралії багато людей розлючені через загибель своїх співгромадян в катастрофі на Сході України, яку ЗМІ пов'язують із проросійськими терористами. Принаймні будь-які згадки про Росію необхідно прибрати на час, поки конфлікт не вляжеться.

 

Зараз сайт проекту (який розпізнає IP і видає відповідну версію сайту) виглядає для України та Росії по-іншому, ніж для решти країн світу, зазначає AIN.UA.

 

 

Наразі у Tennisterin.com доступні корти в Сіднеї та кількох інших штатах Австралії, а до кінця липня сервіс запуститься і для всіх інших штатів. Кирило Мазур і його команда знайшли австралійського інвестора, з яким домовилися про роботу за схемою, що нагадує франшизу: австралійці в партнерстві з місцевими тенісними клубами підключають систему бронювання, розвивають проект в країні, а доходи ділять з українським стартапом.

 

У Росії у Tennisterin є корти-партнери, але постійного представника в РФ в українського стартапа поки немає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду