ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу

ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу

30 Травня 2014
5362
30 Травня 2014
17:58

ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу

5362
ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу
ICTV називає серіал «Прощавай, кохана» новим зразком детективу

3 червня в ефірі ICTV стартує восьмисерійний детективний серіал «Прощавай, кохана» виробництва російської компанії «Марс Медіа Ентертейнмент», який телеканал називає «новим зразком для детективних історій». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Український прем`єрний показ відбудеться в ефірі каналу ICTV о 20.15. Детективний серіал транслюватимуть по дві серії.

 

«Мені хотілося втілити якісні зарубіжні стандарти серіалів на знайомому для наших глядачів грунті. І ми зробили це у вигляді якісної детективної історії - похмурої, жорстокої, чесної, з драматичними лініями. У традиціях кращих американських серіалів», - каже режисер і сценарист серіалу Олена Званцова.

 

Автори серіалу обіцяють справжню драму

 

За сюжетом, в одному з московських парків знаходять труп сорокарічної жінки. На перший погляд, це смерть від природних причин, і кримінальну справу не порушують . Але чоловік загиблої жінки - банківський аналітик і колишній математик - розпочинає власне розслідування і приходить до двох висновків. Перший: його дружину дійсно вбили. Другий: у неї був коханець, який працює в поліції. Аби знайти винного у смерті коханої жінки, чоловіки об'єднують зусилля. І незабаром їх підозри падають один на одного.

 

«Переглянувши безліч зарубіжних серіалів, я захотіла зробити щось подібне, - сказала Олена Званцова. - Так і прийшла в голову історія з протистоянням двох сильних, але дуже несхожих чоловіків через однією загадковою і дуже красивої жінки». 

 

У серіалі знялися актори Костянтин Лавроненко, Поліна АгурєєваОлександра Урсуляк, Олександр Грішин та інші.

 

У березні прем'єра серіалу «Прощавай, кохана!» відбулась на російськомовному каналі «Ізраїль плюс», у квітні - на телеканалі «Беларусь 2».

 

Кінокомпанія «Марс Медіа Ентертейнмент» заснована в листопаді 2011 року Рубеном Дішдішяном  Пріоритетний напрямок діяльності - продюсування та дистрибуція серіалів і повнометражних фільмів різних жанрів і форматів. У 2012 році у виробництво було запущено 11 кіно- і телевізійних проектів , в тому числі - фільм «Зірка» Ганни Мелікян. У останньому доробку продакшну - близько 30 проектів, серед яких серіали «Распутін», «Катерина Велика», «Чорні кішки», «Все можуть королі» (зйомки проходять в Україні, у провідній ролі - шоумен Максим Галкін), картини «Сповідь» Клима Шипенка, «Грішник» Дмитра Константинова, «Московські сутінки» Олени Званцової.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5362
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду