Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова

Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова

15 Травня 2014
4033
15 Травня 2014
17:31

Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова

4033
Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова
Володимир Квашин очолив сейлз-хаус «Медіапартнерство» медіахолдингу Ріната Ахметова

Директором сейлз-хаусу «Медіапартнерство», що входить до медіахолдингу «Медіа Група Україна», призначено Володимира Квашина. Про це повідомляє прес-служба медіа холдингу.

 

Володимир Квашин очолив сейлз-хауз та почав здійснювати оперативне керівництво з 12 травня 2014 року. Посаду директора сейлз-хаузу «Медіапартнерство» він суміщає з посадою комерційного директора холдингу «Медіа Група Україна», в рамках якої відповідає за розробку та впровадження комерційної стратегії з продажу реклами на телеканалах групи, керівництво продажами спонсорських продуктів на телеканалах, а також розробку та впровадження комерційної стратегії пакетування продуктів медіахолдингу.

 

До команди холдингу «Медіа Група Україна» Володимир Квашин приєднався в жовтні 2012 року. Раніше він обіймав різні посади на українських телеканалах, а в період з 2011 по 2012 рік очолював агенцію «Спорт Маркет Плюс», що спеціалізується на реалізації спонсорства на ТБ та в інших ЗМІ.

 

Вероніка Радченко, яка раніше обіймала посаду директора «Медіапартнерства» (із січня 2013 року), прийняла рішення піти у «вільне плавання» та працювати на проектній основі, йдеться в повідомленні. Вона також продовжить співпрацю із сейлз-хаузом у новому статусі - як позаштатний консультант. «Для себе в майбутньому я обрала шлях позаштатного співробітництва, тобто співпрацюватиму на окремих проектах, що мають конкретну мету, терміни виконання, із розумінням очікуваного результату. Переді мною це відкриває більше можливостей і дозволяє контактувати з іншими бізнесами», - пояснила вона, висловивши вдячність компанії та колективу.

 

Пан Квашин подякував пані Радченко за виконану роботу. «За час її керівництва було організовано та налагоджено бізнес-процес, створено ефективну команду. В результаті виконаної роботи суттєво покращилися фінансово-економічні показники компанії», - сказав він.

 

Нагадаємо, що «Медіапартнерство» - це власний сейлз-хаус медіахолдингу «Медіа Група Україна», заснований у 2009 році. Забезпечує продаж прямої реклами на телеканалах групи («Україна», НЛО TV, «Футбол 1» і «Футбол 2»), а також на телеканалах партнерів (Tonis і 5 канал).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду