Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки

Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки

29 Квітня 2014
8404
29 Квітня 2014
18:12

Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки

8404
Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки
Канал «1+1» запустив позитивні весняні заставки

В ефірі каналу «1+1»  з'явилася серія весняних заставок «Віримо в краще», у яких ведучі телеканалу діляться з глядачами своїми мріями. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Канал «1+1» називає нову серію заставок «креативними мотиваторами». Телеведучі каналу діляться позитивними месседжами, які покращують настрій. У глядачів є можливість завантажити «мотиватор» на свій девайс: мобільний телефон, планшет або комп'ютер.

 

Ведуча Марічка Падалко взяла участь у зйомках разом з трьома своїми дітьми.  «Щастя - бути разом!» - нагадує вона глядачам. Юрій Горбунов авторитетно заявляє, що життя прекрасне.  Ведуча ТСН Наталія Мосейчук підтверджує, що чудеса стаються щодня. Алла Мазур запевняє: «Весна надихає!». Життєвий принцип Соломії Вітвіцької - «Кожен день - особливий!».

 

 

«Краса й позитивне мислення рятують світ ефективніше, ніж сама краса. Вони підносять над проблемами, і на такому рівні світлі сили швидше приходять на допомогу, - каже ведуча «ТСН. Ніч» Юлія Бориско. - Мій девіз у житті - кожна усмішка важлива! А особливо у важкі часи».

 

Ідея заставок з'явилася у креативного директора управління маркетингу «1+1» Сергія Кривошеї ще взимку, на Майдані.

 

«У весняних «айдішках» нам треба було візуалізувати загальний слоган весняної кампанії каналу «Віримо в краще». Ідея народилася не на робочому місці, а на Майдані (це ще у січні було). Біля барикади на Інститутській побачив маленьку дівчинку, яка допомагала мамі прибирати сніг. В одній руці вона тримала лопатку, а в другій синьо-жовту кульку. В якусь мить дівчинка випадково випустила повітряну кульку, і та полетіла у бік Стелли. А дитина зачаровано  на це дивилася. Весна - це завжди пора сподівань на краще. Різні люди, задумуючи свої щирі й теплі бажання, відпускають їх, діляться ними. Ведучі «1+1» діляться своїми мріями на краще з глядачами. Отака проста ідея»,  - сказав креативний директор управління маркетингу «1+1».

 

Всі заставки можна переглянути тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду