«Зеонбуд» відкидає звинувачення Концерну РРТ

«Зеонбуд» відкидає звинувачення Концерну РРТ

25 Квітня 2014
5019
25 Квітня 2014
18:52

«Зеонбуд» відкидає звинувачення Концерну РРТ

5019
«Зеонбуд» відкидає звинувачення Концерну РРТ
«Зеонбуд» відкидає звинувачення Концерну РРТ

Компанія «Зеонбуд», провайдер чотирьох цифрових мультиплексів, заявляє, що вся інформація про діяльність «Зеонбуду», викладена у відкритому листі профспілки Концерну РРТ до органів влади, не відповідає дійсності. Про це повідомляє прес-служба «Зеонбуду».

 

«Зеонбуд» спростовує, що він відключає телеканали, які висвітлюють важливі події, зокрема в Києві та південно-східних областях. У компанії вказують, що зникнення із цифрової мережі програм 5-го каналу на 5 хвилин 18 лютого і на 18 годин 18-19 лютого відбулося через те, що сигнал 5-го каналу було відключено співробітниками Концерну РРТ у своєму Центрі контролю та управління радіо й телебачення, куди телекомпанії подають сигнал.

 

«Зеонбуд» спростовує, що він зареєстрований в офшорній зоні й заявляє, що ТОВ «Зеонбуд» є резидентом України (однак «Зеонбуд» не згадує про те, що на Кіпрі зареєстровано компанію, що ним володіє).

 

Також компанія спростовує, що метою її діяльності є банкрутством Концерну РРТ. «Зеонбуд» заявляє, що перерахував Концерну за надані послуги з технічного обслуговування свого обладнання 230 млн гривень. А крім того каже, що пропонував Концерну виступити генеральним підрядником у створенні наземної мережі роздачі сигналу до передавальних станцій.

 

«Зеонбуд» відкидає звинувачення, що нібито пропонує хабарі представникам влади, готовим захищати його інтереси. У компанії заявляють, що новопризначений гендиректор Концерну РРТ Олександр Півнюк не може бути їхньою креатурою.

 

Також «Зеонбуд» заперечує, що він контролю цифрове телебачення і переводить важелі впливу на Нацраду з питань телебачення і радіомовлення.

 

Ознайомитися з повним текстом листа-відповіді прес-служби «Зеонбуду» можна тут.

 

Нагадаємо, 23 квітня об'єднана профспілка Концерну РРТ звернулася з відкритим листом до РНБО, Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабміну та СБУ, у якому заявила, що «нове керівництво Держспецзв'язку має намір своїми діями підірвати інформаційну безпеку в Україні, сприяє загарбницьким діям Російської Федерації, ставить під загрозу проведення виборів Президента України». У листі містилися також звинувачення на адресу ТОВ «Зеонбуд», яке через рік планує взяти під свій контроль усе телебачення України і наступним кроком якого нібито є банкрутство Концерну РРТ і передача державних об'єктів у власність ТОВ «Зеонбуд».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду