Megogo запустив дитячий підсайт Kids.megogo

Megogo запустив дитячий підсайт Kids.megogo

3 Квітня 2014
6048
3 Квітня 2014
12:10

Megogo запустив дитячий підсайт Kids.megogo

6048
Megogo запустив дитячий підсайт Kids.megogo
Megogo запустив дитячий підсайт Kids.megogo

Онлайн-кінотеатр Megogo запустив новий тематичний відео-ресурс Kids.megogo.net, контент якого складають мультфільми, дитяче кіно, програми. Про це повідомляє Megogo.net.

 

Як йдеться  у повідомленні прес-служби сервісу, сайт Kids.megogo.net відкритий на весь світ і доступний на семи мовах.

 

У Megogo також повідомляють, що у розробці концепції Kids.megogo.net брали участь дитячі психологи й педіатри. Спеціалістами було запропоновано  згрупувати відео-контент за віком. Також на сайті опубліковано поради дорослим, у яких міститься інформація про безпечну відстань від монітора  для дітей-глядачів, освітлення кімнати і т.д. Також для батьків буде доступна опція з обмеження часу перегляду сайту дітьми.

 

Новий сервіс має просту навігацію

 

Сайт Kids.megogo.net виконаний в простому дизайні  та має зрозумілу навігацію, що розрахована на дітей у віці від чотирьох років.

 

Новий дитячий розділ з'явиться у всіх додатках Megogo для мобільних пристроїв і SmartTV.

 

Нагадаємо, 12 лютого Megogo випустив новий мультифункціональний додаток для Smart TV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6048
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду