Головредом Insider стала Тетяна Ніколаєнко

Головредом Insider стала Тетяна Ніколаєнко

20 Березня 2014
9193
20 Березня 2014
21:41

Головредом Insider стала Тетяна Ніколаєнко

9193
Головредом Insider стала Тетяна Ніколаєнко
Головредом Insider стала Тетяна Ніколаєнко

Новим головним редактором інтернет-видання Insider стала його редактор відділу політики, а в минулому - журналістка «Української правди» Тетяна Ніколаєнко. Відділ політики замість неї очолив кореспондент цього відділу, а в минулому - журналіст «Forbes-Україна» Максим Каменєв. Про це у Facebook повідомила журналістка Insider Катерина Аврамчук.

 

Керівник проекту і колишній головний редактор Insider Сергій Щербина підтвердив інформацію про кадрові зміни у виданні.

 

«У нас виникла необхідність розділити редакційні та комерційні функції. Я і надалі залишаюсь засновником проекту і його керівником, редакційною ж політикою займатиметься Тетяна», - прокоментував пан Щербина.

 

Нагадаємо, інтернет-видання Insider розпочало свою роботу 23 вересня.  Компанія-видавець, яка веде господарську діяльність, - ТОВ «Всеукраїнська медіа група». Засновником цієї компанії є керівник проекту Insider Сергій Щербина.

 

Як писала «Телекртика», влітку 2013 журналіст Сергій Щербина залишив «Українську правду», а журналіст Сергій Головньов - Forbes.ua. Журналісти почали працювати над запуском власного проекту за залучені кошти: пан Щербина очолив весь проект, а пан Головньов очолив його економічний розділ. Також до команди приєдналися В'ячеслав Жайворонок (випусковий редактор новин, екс-співробітник «Українських новин»), Андрій Сантарович (випусковий редактор економічних новин, екс-співробітник «Комментариев»), Віктор Огієнко (політичний кореспондент, екс-«Остров»), Дмитро Король (економічний кореспондент, екс-УНІАН), Ольга Каретникова (політичний кореспондент, екс-«Голос.ua»).

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду