«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net

«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net

13 Березня 2014
6195
13 Березня 2014
16:54

«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net

6195
«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net
«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net

У зв'язку з відключенням аналогового сигналу «Інтера» в АР Крим, керівництво телеканалу домовилося про співпрацю з онлайн-майданчиком Megogo.net. Про це йдеться у прес-релізі телеканалу.

 

У рамках домовленостей онлайн-трансляція ефіру телеканалу «Інтер» буде додатково здійснюватися на платформі інтернет-ресурсу Megogo.net, аудиторія якого в Криму налічує близько 450 тисяч чоловік.

 

Користувачі Megogo.net зможуть також дивитися ефір телеканалу «Інтер» через web-інтерфейс на телевізорах SmartTV, планшетах, смартфонах і звичайних телевізорах з використанням медіа-плеєрів.

 

Крім того, онлайн-трансляція ефіру телеканалу «Інтер» здійснюється на сайті каналу «Інтер» та на сайті podrobnosti.ua: http://inter.ua/ru/live, http://m.inter.ua/ru/live, https://itunes.apple.com/ru/app/inter/id666335520?mt=8.

 

«Право на отримання інформації є у всіх громадян України, незалежно від території їх проживання. Ми хочемо, щоб у всіх регіонах України глядачі «Інтера» могли бачити наші програми. Тим більше, в такий непростий період в житті нашої країни. Саме з цим пов'язане наше рішення про співпрацю з компанією  Megogo.net, яке дасть нам додаткові канали комунікації з нашою аудиторією», - сказав голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, у Криму станом на 9 березня захопленим кримським РТПЦ були вимкнені з аналогового ефіру практично всі українські телеканали, а на їхніх частотах розпочали мовлення «Первый канал», «Россия 1», «Россия 24», НТВ, ТНТ, СТС. 10 березня в Сімферополі було відключено цифрове ефірне мовлення українських телеканалів. На їхніх частотах почали мовити російські канали. Того ж дня українські канали почали вимикати і в кабельних мережах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду