У «Фокус» перейшли ще два екс-журналісти «Корреспондента»

У «Фокус» перейшли ще два екс-журналісти «Корреспондента»

13 Березня 2014
4570
13 Березня 2014
14:29

У «Фокус» перейшли ще два екс-журналісти «Корреспондента»

4570
У «Фокус» перейшли ще два екс-журналісти «Корреспондента»
У «Фокус» перейшли ще два екс-журналісти «Корреспондента»

У лютому до редакції журналу «Фокус» приєдналися Андрій Смирнов та Максим Бутченко, в минулому - співробітники журналу «Корреспондент» холдингу UMH group. Про це повідомляє піар-служба компанії «Фокус медіа».

 

Призначений заступником головного редактора Андрій Смирнов курирує у «Фокусе» теми політики і суспільства. Він працював у «Корреспонденте» з моменту заснування журналу, був редактором рубрик «Країна» та «Архів».

 

Новий оглядач «Фокуса» Максим Бутченко висвітлює у «Фокусе» теми політекономіки та суспільства - в «Корреспонденте» він працював на аналогічній посаді.

 

Раніше до редакції приєдналися редактор відділу «Наука і Технології» Олексій Бондарев та оглядач Катерина Богданович. До листопада 2013 роки вони також працювали в тижневику «Корреспондент».

 

«Незважаючи на важкий для країни час ми розуміємо, що не можна опускати руки, потрібно рухатися вперед, незважаючи ні на що. Наше головне завдання - надавати читачам об'єктивну та виважену інформацію, давати можливість аналізувати факти і складати воєдино картинку того, що відбувається. Завдяки поповненню в команді, ми можемо впоратися з цим завданням ще краще», - зазначила Яна Мойсеєнкова, головний редактор журналу «Фокус».

 

Нагадаємо, що 17 червня 2013 року компанія UMH group продала проект «Фокус» українській групі Vertex United. Після цього весь холдинг UMH group було продано компанії СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка.

 

Із січня 2014 року менеджмент проекту «Фокус» припинив управлінську співпрацю з UMH Group, яка тривала до того, і перейшов у повне управління видавництва «Фокус Медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4570
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду