Сайт 5-го каналу відновив роботу

Сайт 5-го каналу відновив роботу

3 Березня 2014
4595
3 Березня 2014
21:31

Сайт 5-го каналу відновив роботу

4595
Сайт 5-го каналу відновив роботу
Сайт 5-го каналу відновив роботу

Сьогодні, 3 березня, закінчилася тривала перерва у роботі сайту 5-го каналу, обумовлена безперервними DDoS- атаками,  які розпочалися 30 листопада і призвели до повного його блокування.  Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Наразі сайт 5-го каналу повністю відновив роботу. У стані бета-тестування запущено другий етап мультимедійної платформи. Окрім звичних новин, користувачі мають змогу дивитися так звані «стріми» - живі відео та текстові трансляції з місць подій.

 

Для забезпечення цих опцій канал використовує 15 комплектів обладнання.

 

«Ми розуміємо, що інтернет-аудиторія значною мірою відрізняється від аудиторії телевізійної, тому і рухаємося саме у напрямку симпатій інтернет-користувачів та плануємо досягти повного інтерактиву.  Наступним кроком стане впровадження  трансляцій з веб-камер у павільйоні та ньюзрумах 5-го каналу, а глобальніше - створення окремих інтернет-історій на кшталт відомої Snowfall», -  повідомила головний  редактор сайту Христина Бондаренко.  

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» неодноразово писала про потужні DDоS-атаки на сайт 5-го каналу.  Сайт не працював через проведення технічних робіт, розрахованих на посилення безпеки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4595
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду