На  БТБ стартує авторський проект Олександра Охріменка «Фінансова Україна»

На БТБ стартує авторський проект Олександра Охріменка «Фінансова Україна»

7 Лютого 2014
5023
7 Лютого 2014
10:18

На БТБ стартує авторський проект Олександра Охріменка «Фінансова Україна»

5023
На  БТБ стартує авторський проект Олександра Охріменка «Фінансова Україна»
На  БТБ стартує авторський проект Олександра Охріменка «Фінансова Україна»

10 лютого на телеканалі  БТБ  стартує новий проект «Фінансова Україна», ведучим якого стане відомий в Україні фінансовий експерт Олександр Охріменко, що раніше співпрацював у цій якості з низкою ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме в ефірі БТБ щодня з понеділка по п'ятницю о 8.30.

 

Девіз проекту: все про економіку і гроші - просто та доступно. Творці програми планують вчити глядачів основам фінансової грамотності на конкретних прикладах, а також надавати рецепти фінансового успіху.

 

«Ця програма хоче зрозумілою мовою розказати українцям про складні речі фінансового й економічного характеру, які часто відбуваються у нашому житті. Як говорять у народі, важливо не лише заробити гроші, але й зберегти їх та примножити. От для того, щоб українці багатіли, вміли правильно розпоряджатися власними грошима, і створений цей телепроект», - сказав Олександр Охріменко.

 

Глядачі зможуть ставити свої запитання експертам і ведучому у прямому ефірі через Twitter і Facebook.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у серпні минулого року канал БТБ запустив програму про успішний та соціально-відповідальний бізнес в Україні «Великі. Впливові. Потужні» (ВВП).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду