«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі

«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі

11 Грудня 2013
6013
11 Грудня 2013
14:02

«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі

6013
«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі
«Воля» повідомляє, що не вимикала 5 канал з кабельної мережі

Кабельний оператор «Воля» не вимикав  5 канал із мережі. Про це «Детектор медіа» повідомила спеціаліст зі зв'язків з громадськістю компанії «Воля»  Катерина Ляхова.

 

Після повідомлення 5-го каналу про вимкнення його з кабельної мережі співробітники «Волі» провели перевірку своїх технічних дирекцій у всіх містах України. За словами пани Ляхової, проблем із трансляцією 5 каналу у «Волі» виявлено не було.

 

Водночас кабельний оператор звернувся з проханням до своїх користувачів повідомляти про будь-які проблеми у мережі: «Нам дуже важливо отримувати подібні відгуки від наших користувачів. Ми оперативно намагатимемося допомогти у вирішенні питань, пов'язаних з трансляцією каналу. Просимо вас звертатися за допомогою до онлайн-підтримки для оперативного вирішення питань».

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі 5-го каналу, наразі відділ з розвитку мережі продовжує розслідування вимкнення мовника із мережі. Працівникам каналу вдалося встановити, що 5 канал відключено у деяких користувачів кабельного оператора «Тріолан».

 

Як писала «Детектор медіа», за інформацією генерального продюсера 5-го каналу Юрія Стеця, в Івано-Франківську та області кабельні оператори почали вимикати 5 канал із своїх мереж. У прямому ефірі в новинах канал повідомив з посиланням на своїх глядачів, що в центрі Києва сигнал відсутній. Також 5 канал повідомив, що немає його в мережі цифрового ефірного телебачення провайдера «Зеонбуд» і в кабельній мережі «Воля».

 

Нагадаємо, 5 канал - один з мовників, які наживо транслював події з Євромайдану в Києві, де силовики у ніч на 11 грудня намагались зачистити територію від мітингувальників, а також штурмували Київську міську державну адміністрацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6013
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду