НАМ починає прийом заявок на участь у дослідженні TV-Local

НАМ починає прийом заявок на участь у дослідженні TV-Local

28 Листопада 2013
5688
28 Листопада 2013
14:28

НАМ починає прийом заявок на участь у дослідженні TV-Local

5688
НАМ починає прийом заявок на участь у дослідженні TV-Local
НАМ починає прийом заявок на участь у дослідженні TV-Local

Центр досліджень Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) оголошує прийом заявок на участь у дослідженні TV-Local. Про це повідомляє прес-служба асоціації.

 

TV-Local - це дослідження телебачення в 26 містах України, на базі якого планується створити єдину валюту GRP_L  для регіонального та місцевого телебачення на основі єдиної системи вимірювань.

 

Дослідження стартує у 2014 році.

 

Як йдеться у повідомленні НАМ, завдяки участі в дослідженні регіональні телерадіокомпанії зможуть більш детально вивчити свою цільову аудиторію, розробити оптимальну сітку мовлення, надати рекламодавцям точні дані про аудиторію телеканалу, створювати найвигідніші медіаплани, збільшити прибуток від продажу реклами на телеканалі.

 

Щоб відправити заявку, аплікантам потрібно скопіювати та надіслати текст: TV-Local - OK!  на адресу керівника Центру досліджень НАМ gorduzenko@nam.com.ua.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) заявила, що регіональні мовники зможуть платити за дослідження телеперегляду, які проводить компанія Nielsen лише, якщо вони будуть у 10 разів дешевшими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду