Каналу «Футбол»  виповнюється 5 років

Каналу «Футбол» виповнюється 5 років

18 Листопада 2013
4240
18 Листопада 2013
17:37

Каналу «Футбол» виповнюється 5 років

4240
Каналу «Футбол»  виповнюється 5 років
Каналу «Футбол»  виповнюється 5 років

Сьогодні, 18 листопада, телеканалу «Футбол» виповнюється 5 років. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За час існування каналу «Футбол», як повідомляє прес-служба  GfK, середній час його перегляду зріс більш ніж у 2,7 рази*, а частка телеперегляду збільшилася у 3,6 рази.

 

Канал транслює європейські ТОП-чемпіонати, Лігу чемпіонів та Лігу Європи, українську Прем'єр-лігу і Першу лігу. Також телеканал є офіційним мовником кваліфікаційних матчів Євро-2016, самого турніру Євро-2016 і кваліфікаційної стадії ЧС-2018.

 

Крім того канал «Футбол» займається власним виробництвом. В ефірі телеканалу виходять авторський проект Олександра Денисова «Великий футбол», інформаційно-аналітичні програми «Європейський Weekend» з Юрієм Розановим, «Ніч Лігі Чемпіонів», «Шлях до Турина», «Футбол Live», щоденні новини «Футбол News», авторська програма «Один на один з Гамулою», а також огляди чемпіонатів та футбольна документалістика.

 

З нагоди п'ятиріччя каналу директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов привітав телеглядачів та працівників: «Напередодні гри з Францією, у понеділок 18 листопада, виповнюється рівно 5 років телеканалу «Футбол». У цей день п'ять років тому розпочав своє мовлення перший в Україні тотально футбольний телеканал. Вітаю усіх наших телеглядачів зі святом футболу! І нехай великі перемоги українських команд радують усіх нас в ефірі телеканалу "Футбол" якомога частіше!».

 

Нагадаємо, наприкінці листопада телеканали «Футбол» і «Футбол+» презентують нове стратегічне позиціонування, брендинг і назву. Графічне оформлення ефіру  цих каналів буде єдиним, рівнозначним буде і програмування мовників: матчі всіх чемпіонатів і присвячені ним програми будуть розділені у паритетному співвідношенні - порівну між двома каналами. Також починаючи із січня 2014 року зміняться умови дистрибуції каналів для кабельних і супутникових операторів.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду