«Битва хорів» на «1+1» взяла частку, вищу за середню

«Битва хорів» на «1+1» взяла частку, вищу за середню

11 Листопада 2013
5328
11 Листопада 2013
13:23

«Битва хорів» на «1+1» взяла частку, вищу за середню

5328
«Битва хорів» на «1+1» взяла частку, вищу за середню
«Битва хорів» на «1+1» взяла частку, вищу за середню

10 листопада талант-шоу «Битва хорів» стартувала на «1+1» з рейтингом 4,26%, часткою 12,39%, за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

За вибіркою «50 тис.+» показники проекту нижчі - рейтинг 3,7%, частка 11,1%

 

«Битва хорів» вийшла у слоті 20.16-22.01.

 

Минулої неділі у цьому слоті виходив художній  фільм «Метро» (частка слоту 3 листопада - 15,63% за «Всією Україною» та 12,08% за «50 тис.+»).

 

Однак при цьому показники талант-шоу вищі за середні каналу: минулого тижня (4-10 листопада) «1+1» мав частку 10,88% за «Всією Україною» та 8,4% за «50 тис.+».

 

«Битва хорів» - українська версія американського формату Clash of the Choirs. Зірковими тренерами проекту стали Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарик Кричевський та Наталя Гордієнко. До складу журі увійшли Ніна Матвієнко, Михайло Турецький та Анатолій Єрема.

 

«Битва хорів» розпочалась з етапу всеукраїнських кастингів. Створені після кастингів колективи - 8 хорів по 15 учасників у кожному - змагатимуться за перемогу на великій сцені.

 

За правилами проекту, після кожного ефіру два колективи, що отримають найнижчі суддівські бали, вийдуть у номінацію. Глядачі у залі шляхом голосування вирішать, який з них залишить проект. У фіналі проекту судді матимуть лише дорадчий голос, а переможця визначать глядачі шляхом SMS-голосування.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18-54  (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використано дані overnight. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5328
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду