Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє

Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє

5 Листопада 2013
5787
5 Листопада 2013
15:06

Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє

5787
Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє
Канал «Україна» покаже історичну драму «Распутін» з Жераром Депардьє

Телеканал «Україна» купив права на показ у своєму ефірі фільму «Распутін» з Жераром Депардьє у головній ролі. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Коли саме фільм буде показаний в ефірі, канал «Україна» поки що не повідомляє.

 

Стрічка «Распутін» розповість глядачам про загадкового Григорія Распутіна, який полегшує страждання невиліковно хворого спадкоємця російського престолу і начебто творить чудеса. Історичний персонаж для одних стає рятівником, посланим згори, для інших - бісом, який вирішив занапастити царську сім'ю.

 

Головну роль у стрічці зіграв Жерар Депардьє, озвучував французького актора Сергій Гармаш. Також у картині знялися Володимир Машков, Фанні Ардан, Філіп Янковський, Ганна Міхалкова, Данило Козловський, Ксенія Раппопорт, Костянтин Хабенський та ін. Режисер фільму Іраклій Квірікадзе.

 

У ролі Распутіна Жерар Депардье відчув себе росіянином: «Я хотів показати Распутіна у всіх його крайнощах. Його ж вважали справжнім чудовиськом. Та й як інакше, адже він був розбещений, невихований, часом навіть жорстокий. Я впевнений, що Распутін не міг нікому заподіяти біль. Він, навпаки, забирав чужий біль собі. І любив Распутін теж нерозважливо. У цьому особливість російської душі, російської натури. І, до речі, саме в цьому сенсі я сам відчуваю себе росіянином. І тому я так люблю грати людей, в яких все доведено до крайності».

 

Французький актор відчув себе росіянином, граючи Распутіна


«Распутіна» знімали за сценарієм режисера фільму Іраклія Квірікадзе, зйомки проходили в Росії і у Франції. Режисер фільму зауважив, що стрічка «Распутін» не є офіційною біографією Григорія Распутіна, адже ніхто із серйозних дослідників не дав відповіді, ким був цей чоловік насправді.

 

«Ми теж ставимо в кінці фільму запитання. Селянин, що вийшов із сибірських лісів, швидко опинився в колі наближених до царя Миколи II людей, і незабаром вже вершив долі всіх головних фігур російського двору та уряду. Наш Распутін - це таємнича особистість», - сказав пан Квірікадзе.

 

Прокатна прем'єра фільму «Распутін» відбудеться в кінотеатрах України 7 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду