СТБ починає кастинги шостого сезону «Україна має талант»

СТБ починає кастинги шостого сезону «Україна має талант»

1 Листопада 2013
7201
1 Листопада 2013
17:38

СТБ починає кастинги шостого сезону «Україна має талант»

7201
СТБ починає кастинги шостого сезону «Україна має талант»
СТБ починає кастинги шостого сезону «Україна має талант»

У листопаді розпочинаються кастинги для шостого сезону талант-шоу «Україна має талант», яке виходить на СТБ. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Головний приз шоу - 1 мільйон гривень.

 

Кастинги триватимуть з 10.00 до 20.00. Для того, щоб потрапити на кастинг необхідно заповнити анкету

 

Кастинги пройдуть: 25 листопада - у Палаці культури УМВС України (Харків , вул. Раднаркомівська , 13); 27 листопада - в Палаці культури імені А. С. Пушкіна (Донецьк , вул. Жовтня, 10); 28 і 29 листопада - у Воронцовському Палаці (Одеса , пров. Воронцовський , 2 -д) ; 29 листопада - у Палаці культури імені Кірова (Запоріжжя , вул. Рекордна , 1- а ); 30 листопада - у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки (Тернопіль, вул. Січневих стрільців, 15 ); 30 листопада і 1 грудня - у Міському палаці дітей та юнацтва (Дніпропетровськ , вул. Набережна Перемоги , 5); 1 грудня - в Кримському республіканському Палаці культури профспілок (Сімферополь , вул. Київська , 115 ); 6 і 7 грудня - у Палаці Культури « Росток » (Київ , вул. Гарматна , 26 /2).

 

Нагадаємо, шоу «Україна має талант-5» вийшло в ефір весною і зібрало найгірші показники за весь період перегляду шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7201
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду