Російський серіал «Небесний суд» вперше продали у США як формат для адаптації

Російський серіал «Небесний суд» вперше продали у США як формат для адаптації

31 Жовтня 2013
3385
31 Жовтня 2013
12:31

Російський серіал «Небесний суд» вперше продали у США як формат для адаптації

3385
Російський серіал «Небесний суд» вперше продали у США як формат для адаптації
Російський серіал «Небесний суд» вперше продали у США як формат для адаптації

Формат російського серіалу «Небесний суд» проданий для адаптації на американський телеринок. Про це повідомляє сайт Cinemotionlab.

 

Угода укладена між продакшином DT Production, який виробляв серіал, та East 2 West Entertainment

 

Головні ролі у російській версії «Небесного суду»  зіграли Костянтин Хабенський і Михайло Пореченков. У Росії скорочена версія фільму виходила в кінопрокат, а його телепрем'єра відбулася на українському каналі СТБ у жовтні 2011 року.

 

Сюжет серіалу будується на суперництві заклятих друзів - адвокатів, яке розгортається на небесах. У судових процесах, в яких беруть участь герої, вирішується, в пекло чи рай потрапить душа людини після смерті.

 

Продюсер серіалу Олексій Моїсеєв зазначив, що цей проект був успішний, в першу чергу, серед інтернет-аудиторії: «Було більше п'яти мільйонів скачувань, йдеться лише про легальні. Тому так трапилось, що на нас вийшла американська компанія, що займається продажем форматів. Ми до цього подібних угод не укладали , тому всі тривало досить довго - майже рік. Але в підсумку формат був успішно проданий».

 

За його словами, американці хочуть зробити серіал вертикальним. В оригінальній версії одна історія розповідається у двох серіях, у версії США - це буде одна серія. Зараз йде робота над пілотом.

 

«Вони часто звертаються до нас за консультаціями з приводу розвитку сюжету, тому що у нас він прописаний вже на два сезони, а вони тільки запускають перший. В іншому виробничих подробиць ми не знаємо, у них там своя кухня. Однак відомо, що терміни досить жорсткі, а вийти серіал повинен на ефірному каналі, не кабельному. Якщо, звичайно, пілот буде схвалений продюсерами», - зазначив пан Моїсеєв.

 

Нагадаємо, у 2008 році формат російського ситкому «Татусеві дочки» був  проданий на німецький канал Das Vierte.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду