Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів

Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів

24 Жовтня 2013
5557
24 Жовтня 2013
12:12

Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів

5557
Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів
Міжнародний форум «Новомедіа» оголосив пул спікерів

Міжнародний форум «Новомедіа», який пройде 15-17 листопада у Києві в Українському домі, оголосив склад спікерів та теми доповідей. Про це повідомляють організатори форуму.

 

Телевізійна інформаційна панель програми форуму представлена головними редакторами телеканалів, телеведучими і репортерами. Крім того, вперше до участі  в програмі запрошені фотографи провідних видань. Без уваги, за інформацією оргкомітету, не залишиться і правовий аспект журналістики.

 

Серед спікерів цього року: репортер-ведучий на Новому каналі Олександр Джусупов, телеведучі Андрій Жигулін (5 канал) та Андрій Макаренко (ICTV, 5 канал, Новий канал, ТВі, Інтер),  ведучий ток-шоу «Свобода слова» Андрій Куліков (ICTV) та ведучий ток-шоу «Стосується кожного» Сергій Дорофеєв («Інтер»).

 

Окремі сесії проведуть Анна Панова, ведуча ранкових новин на «Інтері», та Ольга Червакова, парламентський кореспондент з 10-річним досвідом. Також на форумі виступатимуть журналіст та актор Микола Вересень і легенда українського телебачення, ведуча програми «Віра. Надія.Любов» на Першому національному Тетяна Цимбал. ТВ-блок представлений і менеджментом телеканалів - зокрема, відбудеться доповідь Антона Нікітіна, головного редактора телекомпанії «Інтер».

 

Навчитися примушувати чиновників говорити у рамках закону про доступ до публічної інформації можна буде з Тарасом Шевченком, директором громадської організації «Інститу Медіа Права». Про юридичні аспекти роботи журналіста у судах розповість юрист та адвокат Олександр Субботін.

 

Про свій досвід розповідатимуть головний фотограф European Pressphoto Agency в Україні Сергій Долженко, а також Костянтин Чернічкін, фотограф газети Kyiv Post.

 

З переліком усього складу спікерів можна ознайомитися на сайті Форуму.

 

Для участі у форумі необхідна реєстрація за  посиланням.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», протягом трьох днів, з 15 по 17 листопада, на  Міжнародному форумі «Новомедіа» відбудеться 40 тематичних сесій, на яких виступатимуть 30 спікерів. Також відбудуться майстер-класи, виставки, круглі столи, ток- шоу, ярмарок медіавакансій і церемонія нагородження Novomedia Awards. Відзначені будуть редакції ЗМІ та журналісти за компетентне висвітлення тем релігії та вічних цінностей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5557
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду